Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy slyszeliscie o takim dziwnym ukladzie

Polecane posty

Gość gość

Pewna znajoma( 23 lata) podobno spotyka się od kilku lat z pewną parą w wieku 30kilku(która ma juz małe dziecko) w celach erotycznych(trojkąt czy coś?), a ponadto przyjaźni się z nimi, ich dziecko mówi do niej per "Ciociu"....no nie mogę uwierzyć w taką patologię...Słyszeliście o czymś podobnym? Jak to funkcjonuje i dlaczego jakakolwiek para mogłaby mieć ochotę na coś takiego, w jakim celu? To jest w ogóle możliwe, bo wciąż nie mogę w to uwierzyć? Niby różne są dewiacje na świecie, ale myślałam, że jeśli nawet jakiejś parze coś takiego przyszło do głowy, to raczej bardziej jednorazowo, a nie tak w stałym układzie...

Gość gość
Dlaczego nie w stałym układzie? Ty nie masz na to ochoty, nie kręci Cię to to innych też ma nie kręcić? Jest taka fajna zasada: zajmij się własnym życiem i nie zaglądaj innym do sypialni. Chyba, że nie masz własnej...

Gość gość
ciekaw jestem jak te s****wa beda sie tlumaczyc przed bogiem na sadzie ostatecznym

Gość gość
Właśnie, co to cię obchodzi?

Gość gość
sąd ostatetczny hehehe jakiś mocher spać nie może i pisze takie głupoty.

Gość gość
ksieża pedofile niech sie raczej o to martwią. hehe

Gość gość
nie zagladam innym do sypialni, po prostu martwie sie o te dziewczyne, a co moze taki uklad to nie jest patologia?

Gość Amelia z Paryża
Widocznie tylko stały układ daje im poczucie bezpieczeństwa i potrzebują do tego przyjaźni. A to ważne w seksie. Nie są więc aż tak ekscentryczni. Ja bym czegoś takiego nie zrobiła, ale trójkąt 2 kobiety plus mężczyzna nie wydaje mi się czymś aż tak bardzo hardkorowym, a tym bardziej patologicznym. Jeśli nikt nie jest zmuszany do tego np. poprzez presję, a wynika to z ich ciekawości to jakiegoś specjalnego hardkoru nie widzę. Taki seks może być nawet megaestetyczny. Jeśli się lubią, to niech mają. Natomiast dla mnie to nie mieści się w miłości. Mam silny instynkt, że jak kocham to się intymnie i łóżkowo nie jestem w stanie podzielić. No, ale może dla kogoś takie bycie razem jest bardziej letnie, bardziej przyjaźnią wielką, a namiętności szukają w łóżku i mają frajdę i rozkosz. Są dużo gorsze i bardziej niepokojące rzeczy w tych sprawach w tzw. dzisiejszych czasach.

Gość gość
A moim zdaniem jeśli para ma już dzieci i szuka osoby trzeciej do trójkąta to jest to patologia. Rodzina powinna wystarczać sobie nawzajem a nie babrać się w szambie. Kiedyś ten dzieciak zobaczy przypadkiem jak tatuś posuwa "ciocię" i mamę, uraz psychiczny murowany :O

Gość gość
Jest taka fajna zasada: zajmij się własnym życiem i nie zaglądaj innym do sypialni. Chyba, że nie masz własnej... x x x x x x x x x No szmaciska kochanki to na 100% nie mają wlasnej sypialni, skoro zaglądają do cudzych i jeszcze prezerwatywy liczą, ile zostało zużytych :D:D:D