Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1ona1

DZIWNE dostałam życzenia od właściciela mieszkania o co chodzi

Polecane posty

Gość ona1ona1

wczoraj dostałam smsem życzenia na święta od właściciela mieszkania, które wynajmuję (jestem studentką i studiuję w innej miejscowości), jestem na 5 roku, od 5 lat wynajmuję mieszkania, było ich wiele, ale jeszcze żaden właściciel nie złożył mi życzeń.. o co może mu chodzić? on nie jest stary, ma jakieś 30 pare lat, jest troche dziwny...

Gość gość
może chce cie wyroooooochać

Gość gość
jak dla mnie to ty jestes dziwna ze sie temu dziwisz, ja od wlasciciela mojego mieszkania dostalam present jak przyszedl przed swietami podzielic sie ze mna oplatkiem, a dodam ze mieszkanie wynajmuje niecaly rok

Gość gość
no ja tak jak pisałam, jestem zdziwiona bo wynajmowałam naprawdę sporo mieszkań i nikt mi nigdy życzeń nie składał ani opłatkiem łamać się nie przychodził :/ a co dopiero jakieś prezenty! może i to jest wina chorego kraju :P może zwykła uprzejmość, ale tak jak wspominałam on jest trochę dziwny

Gość ona1ona1
no ja tak jak pisałam, jestem zdziwiona bo wynajmowałam naprawdę sporo mieszkań i nikt mi nigdy życzeń nie składał ani opłatkiem łamać się nie przychodził :/ a co dopiero jakieś prezenty! może i to jest wina chorego kraju :P może zwykła uprzejmość, ale tak jak wspominałam on jest trochę dziwny

Gość gość
Dziewczyno tys dziwna i nie oceniaj ludzi bos sama normalna inaczej

Gość ona1ona1
uważam, że jestem normalna, wg ciebie jestem nienormalna bo zdziwiłam sie zyczeniami od faceta, ktorego znam od pazdziernika? i tylko w relacji własciciel - wynajmujący?

Gość gość
w tamtym roku mie tez takie cos potkalo to w rewanzu zaprosilam go na kawe a sama bylam to mi pasowalo,zaproszenie przyjal i na kawe przyszedl

Gość ona1ona1
w zyciu bym sie nie umówiła z nim na kawę, to dziwak.... jak tobie sie dobrze gadalo z wlascicielem mieszkania, ktore wynajmujesz to spoko... dla mnie to formalnosc. daje pieniadze i tyle

Gość ona1ona1
broken no przeciez dodałaś

Gość gość
jesli tak to widzisz to twoja sprawa,bo ja na tym skorzystalam ze znajomosc z nim nawiazalam

Gość gość
laska 30 pare to dla ciebie stary?

Gość gość
"w zyciu bym sie nie umówiła z nim na kawę, to dziwak.... jak tobie sie dobrze gadalo z wlascicielem mieszkania, ktore wynajmujesz to spoko... dla mnie to formalnosc. daje pieniadze i tyle"" nikt ci nie kaze sie z nim umawiac I on zapewne tez tego nie oczekuje! mam nadzieje ze nie okazalas sie takim bucem jak teraz gdy skladal ci zyczenia I ze mu powiedzialas dziekuje I wzajemnie. boze jakim trzeba byc czlowiekiem aby tak sie w ludziach dopatrywac jakichs podstepow......:O

Gość polsara
moj wlwsciciel mieszkania ktore juz 3-ci rok wynajmuje jest o 20 lat starszy odemnie i jest rozwodnikiem i bardzo dobrze sie rozumiemy

Gość gość
A pomyślałaś, że ma Twój nr w kontaktach i wysłał do wszystkich? :D Jeśli tak to niezła beka z zamieszania, które zrobiłaś wokół tej sprawy :D

Gość ona1ona1
tak właśnie pomyślałam, że wysyłał do wszystkich i wysłał też do mnie, ale wy go nie znacie, a ja widzę, jaki on jest, i żadnej afery nie robię tylko się zastanawiam po co on mi składał życzenia. oczywiście mu odp., podziękowałam i też złożyłam życzenia ale nie zmienia to faktu, że to było DZIWNE

Gość gość
do nas wlasciciel przyszedl z zyczeniai i butelka, bez zadnych podtekstow, po prostu

Gość ona1ona1
do gościa wyżej: no i fajnie, że trafiają się takie osoby, jeżeli uważasz, że to było spoko i nie masz żadnych dziwnych myśli to nie ma problemu

Gość fedryk
Autorko ogarnij się proszę...

Gość gość
a ja wlasnie jestem taka włascicielka mieszkania i tez wyslalam zyczenia swiateczne dziewczynie ktora je wynajmuje. bo ja lubie, bo jest w porzadku, bo nie ma z nia problemów bo traktuje ja jak kolezanke bo za kazdym razem jak przychodze po pieniadze to proponuje mi kawe.. a przede wszystkim bo uwazam ze to mily gest na swieta

Gość gość
co do składania życzeń to normalne że składają Przecież życzenia składa mnóstwo obcych ludzi np. . jeśli pracujesz z ludźmi to składają ci klienci w sklepie banku , jeśli jesteś pielęgniarką , lekarzem to składają ci życzenia pacjenci itp. wiec nie panikuj że właściciel mieszkania składał ci życzenia .... bo to normalny gest A że miał lat 30 parę to było śmieszne nazwałaś go starcem ..:) dobre sobie nie zauważysz kiedy sama staniesz się starowinką bo życie szybko mija.....niestety

Gość gość
gość wyżej: umiesz czytać? to przeczytaj mój 1 post. wyraźnie napisałam, że ,,on NIE JEST STARY, ma jakieś 30 pare lat" a poza tym jest DZIWNY,rozumiecie to? tylko dlatego się zdziwiłam tymi życzeniami, nic więcej jakby do was przychodził i sapał na głos, albo gapił się na majtki leżące w koszu z bielizną to też byście tak zareagowały

Gość ona1ona1
gość wyżej: umiesz czytać? to przeczytaj mój 1 post. wyraźnie napisałam, że ,,on NIE JEST STARY, ma jakieś 30 pare lat" a poza tym jest DZIWNY,rozumiecie to? tylko dlatego się zdziwiłam tymi życzeniami, nic więcej jakby do was przychodził i sapał na głos, albo gapił się na majtki leżące w koszu z bielizną to też byście tak zareagowały Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
jesli wynajmujesz w Bydgoszczy, to ja chyba znam tego wlasciciela, mieszka z mamusia, wynajmuje kawalerke po babci. Jest 30letnim kawalerem, nigdy nie byl w zwiazku, wymyslil sobie, ze bedzie wynajmowal mieszkanie atrakcyjnym dziewczynom i w koncu ktoras na niego poleci. Wynajmowalam u niego, potrafil byc nachalny i wpraszac sie na obiad np. A jak zrozumial, ze nie jestem zainteresowana, to zapytal wprost czy nie mam jakiejs samotnej przyjaciolki, kolezanki.. Zadna nie chciala, bo koles nie jest atrakcyjny i jakis dziwny. Wtedy wypowiedzial mi mieszkanie :D

Gość ona1ona1
nie, nie w Bydgoszczy, ale jak widać w innych miastach też są takie typki...