Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam cykle zazwyczaj mialam 26 dniowe , i owulacja byla gdzies okolo 9 dnia cyklu. Ten cykl liczy sobie juz 36 dni to moj pierwszy tak dlugi cykl nawet podejrzewalam ciaze ale w dniu @ test o czulosci 10 z porannego moczu wyszl negatywnie.Rowniez robilam testy owulacyjne i byly pozytywne w terminie @ wiec wyglada na to ze przesunela mi sie owulacja, stad moje pytanie czy okres powinien przyjsc dwa tyg po owulacji czyli okolo 40 dnia cyklu, czy powinien pojawic sie normalnie mimo tak poznej owulacji? Warto robic kolejny test czy wstrzymac sie jeszcze tydzien i jesli @ sie nie pojawi (to bedzie dwa tygodnie chyba po owulacji tak by przynajmniej wychodzilo z testow owulacyjnych i dwa tygodnie jak spoznia mi sie okres)to wtedy go zrobic?

Gość gość
Najlepiej iść do ginekologa, to jest najlepsze rozwiązanie.

Gość gość
No niestety sa swieta i teraz i tak mi sie nie uda pojsc:/ eh myślałam ze moze ktos sie orientuje i cos doradzi bo moze mial podobnie i nie ma co panikowac :)

Gość gość
zrób test po świętach, może w tedy coś pokarze.

Gość gość
Czy ktos cos podpowie?

Gość gość
Powiem jeszcze ze nie mam zadnych objawow jedyne co to bola mnie piersi z boku . Jak bylam w ciazy to tez mnie tak bolaly ale nie moglam dotknac sutkow a teraz sutki milcza. Dawno temu przed okresem bolaly mnie tak piersi z boku, ale w ostatnich cyklach mi sie to nie zdarzalo i sama nie wiem co myslec.

Gość gość
Mnie zawsze przed okresem bolą z boku

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Tak mysle ze @ pojawi sie niebawem i nie ma co panikowac****edzic do lekarza :)