Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roszpunka23

koledzy namawiaja

Polecane posty

Gość roszpunka23

mnie do sexu ze soba. ich 5 ja sama.na poczatku odowilam ale teraz sie tak zastanawiam czy nie sprobowac wkoncu jakas nowosc

Gość roszpunka23
tylko czy ja dam rade z nimi tak na raz

Gość polsara
dawaj nie zastanawiaj sie tylko niech cie dobrze podnieca i pozniej juz bedzie wesolo, ja ostatnio sobie zarzyczylam dwa fiuty naraz do mojej pipci i bylo zaj...scie

Gość roszpunka23
no na raz. 5 to nie2

no, ale - skorzystaj z rady polsary - dwa w tc****kę, na kolejne dwa miejsce sie znajdzie a temu piątemu zostanie tylko po hiszpańsku ... dasz radę. Grunt to dobra logistyka

Gość polsara
roszpukana23- to wszystko to w 5-c minut nie zalatwisz to bedzie troche trwalo,kup sobie olejek intymy i musisz sie dobrze nasmarowac najlepsza pozycja to jest --na kanapke-- jeden do pipci,drugi do dupci,trzeci do buzi, i zostaly ci jeszcze dwie rece i dwa fiuty, pozniej mozesz ich pozmieniac tylko olejku nie zaluj--ja to wszystko juz przerobilam i nie zaluje przezycie nie do opisania

Gość gość
wez dziewczyna nie sluchaj tych zjebow z forum to onanisci a kolega kaz spieeeerdalac i niecj sie sami ruhaja

Gość gość
zr***aja cie jak zwykla k***e i wysmieja pozniej jaka to jestes glupia d***** itd..jak sie zgodzisz

Gość gość
koledzy:classic_cool: mam nadzieję że to prowo tak obrzydliwe że...

Gość gość
ja bylam z 4. spontan na imrezie w akademiku. tylek 2 dni pozniej czulam ale bylo z***biscie. znasz ich odbrze tych twoich 5? duze maja?

Gość roszpunka23
trzech z pieciu juz pojedynczo mnie posuwalo to maja dosyc duze ale bez bolu bylo,a tych dwuch to jeszcze nie sprawdzalam nawet nie widzialam,dlatego sie obawiam zebym pozniej problemow nie mialam,bo jak po tym bede musiala byc szyta w szpitalu to dziekuje i rezygnuje

Gość ankagb
a tam szyta :) co prawda 5 tez nie mialam jeszcze, ale bym chciala :) jesli im ufasz, tym trzem to bedzie dobrze. ja podobnie jak kolezanka wyzej z 4 bylam. i bym chetnie potworzyla gdyby byla odpowiednia ekipa. odnosnie tamtych dwoch to sie po prostu zapytaj jacy sa, jakie maja, etc. albo najpierw zrob to z tymi trzema ktorych znasz. te dosc duze to ile? :) duze sprzety sa faaajne :)

Gość roszpunka23
z tymi trzema to bylo zaj..cie ale w odstepach po kilka dni i jeszcze z nimi sie bzykam ,ale nie wiem jak bedzie jak jednego bede w pupci miala bo tego jeszcze nie prubowalam,bo dwa w pisi to juz przerobilam i bylo super

Gość gość
oj Rozpuszko miałabys jednego chłopa z temperamentem to wystarczyłby Ci za tych 5 dupiatych. Po mojemu to Ty jeszcze nie byłas ostro wyrżnięta nawet w buzię tak żebyś się dławiła i miała głowe do dołu.

Gość ankagb
nie sluchaj tego pseudokozaka wyzej :) ci co sa na prawde z***bisci to nie sie nie boja konkurencji i nie robia scen czy panna chce z 2 3 czy 5... nigdy nie uprawialas analu do tej pory?

Gość gość
no własnie o tym mówię, dziewczynka nawet nie wie co w seksie dobre a porywa sie na 5ciu. Smiech

Gość gość
to oni maja być tak naraz przy tobie czy z jednym numerek potem przychodzi drugi itd

Gość gość
zadroszcze ci, te zbyl chciala kiedys gangbangu doswiaczyc ale to z facetami ktorym ufam