Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany ale jak ją zdobyć

Polecane posty

Gość gość

Pisałem tu kiedyś. Zakochałem się w pani stomatolog, która ma narzeczonego ( pobił mnie gdy zobaczył, że chciałem ją pocałować). Co mam zrobić, żeby ją zdobyć ?

Gość gość
Ona ma na imię Aleksandra śliczna szatynka, niebiesko oka, zawsze uśmiechnięta, delikatne rączki. Jak można się nie zakochać ? Ale jej narzeczony... Wysoki wyższy ode mnie (mam 175, ona jest trochę niższa), brunet ciemne oczy, odwalony w garnitur (nie wiem gdzie mają obowiązek chodzenia w garniturze).

Gość gość
hahahaha ale się tu jakas dentystka reklamuje, żenada.

Gość gość
Zakochałem się. Pomóżcie mi ją zdobyć !

Gość gość
Człowieku znajdx sobie inna ! Daj tej Dentysce spokój ! Zwariowałes ? Idx do psychiatry to nie jest normalne .

Gość gość
facet który podbija do zajętych już kobiet jest jak prostytutka, czyli jesteś prostytutką na którego wolne kobiety nawet by nie spojrzały jednym okiem

Gość gość
A skąd ja miałem widzieć, że ona jest zajęta ?

Gość gość
A jej facet zachował się jak cham. Co to jest za bicie ludzi.

Gość gość
Zachował się prawidłowo

Gość gość
dziewczyna odeszła ode mnie do innego.... coz takie zycie, przez 1,5 roku szukalem szczescia w alko. Nic to nie dało, musiałem ją odzyskać. Zauwazyłem ze wiele osób z tego forum odzyskało drugą połówkę dzięki urokowi miłosnemu z http://urokmilosny24.pl . Postanowiłem zrobić tak samo. Zamówiłem i czekałem na efekty. Na początku nic się nie działao a ja już traciłem nadzieję. Jednak Pio 2 miesiącach sama do mnie powróciła!! Znowu cieszę się ze wszystkiego i można powiedzieć że powróciłem do świata żywych.

Gość Olimpiaaaa
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.

Gość gość
jaka odświeżalnia to jest z 2013 roku