Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczna nowina

moja bratowa bedzie miala 3 dziecko ma 37 lat patologia po prostu

Polecane posty

Gość madlin23
Głupia babo...Skoro dla ciebie to patologia to będziesz bardziej uważała żeby nie wpaść w tym wieku i pilnuj swojej dziury i swojej macicy!!Moja ciocia urodziła w wieku 40lat 3dziecko i jest jak najbardziej pozytywnie chłopak ma teraz 10lat i jest największym jej szczęściem

Gość gość
To, że urodziła w wieku 37 lat to żadna patologia, natomiast to, iż będą mieszkać z trójką dzieci i to z taką różnicą wieku w kawalerce i nie dorobili się większego M to już patologia jak najbardziej. Gdzie oni w ogóle mają miejsce na seks jak śpią z dwójką dzieci w tym nastolatkiem, w 1 pokoju? Nastolatek powinien mieć własny kąt i spokój, a nie płacz dziecka po nocach. Nic dziwnego, że chłopak pije i się nie uczy. Po pierwsze bierze przykład z ojca, a po drugie nie ma gdzie się uczyć, też bym piła na jego miejscu, szczególnie, że nastolatek odczuwa zawsze wszystko bardziej, wyolbrzymia problemy. A tu jeszcze małe dziecko...patologia jak nic, jeszcze trochę i ten 9-latek podrośnie i taki sam będzie, a jak trzecie to też chlopiec to juz koniec...Znam takie rodziny, rodzice chleja, dzieci też, przeważnie schemat jest powielany...

Gość gość
jakas kuchnia jest w tej kawalarce ,pewnie tam ja posuwa i stad nastepne dziecko w drodze....niektore kobiety lubia byc brane na blacie kuchennym

Gość gość
ale sobie znaleźliście temat :) w święta Bożego Narodzenia jak ja bym chciała zrozumieć wasz tok myślenia a nie umiem bo mnie to szczerze g***o obchodzą czyjeś dzieci sprawy nie chce mi się gdybać co by było gdyby i tak to czytam i szczenna mi opadła no ale nuda pociąga człowieka do desperacji o imieniu kafe echhh

Gość gość
u mnie też była taka sama sytuacja. teraz ten ich mały synek przychodzi czasem do mojej córki i płacze ze nie chce do domu bo znowu najstarszy brat przyjdzie pijany i będą się kłócić. albo opowiada że mama z tata robią coś dziwnego w nocy. w ogóle tam masakra była a tez w kawalerce mieszkają. jedno dziecko ma 18, drugie 8 a ten mały 6 i on do 4 lat nic nie mówił i chodził w pampersie. a zrobisz tu co?