Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiateczna nowina

moja bratowa bedzie miala 3 dziecko ma 37 lat patologia po prostu

Polecane posty

Gość swiateczna nowina

nie mam nic przeciwko matkom po 30 ale oni maja juz dwoje dzieci jedno ma 15 a drugie 9 lat mieszkaja w kawalerce!!! i powiedzcie mi czy to nie jest patologia?>?? po prostu mi kopara opadla jak to wczxoraj oglosila u tesciowej

Gość gość
patologia to wpieprzac się komuś w zycie

Gość swiateczna nowina
hahahaha jasne a gdybym to ja napisala ze bede miala 3 dziecko w kawalerce bez perspektyw na zmiane mieszkania to od razu byscie mi pocisnely ze jestem patologia....

Gość swiateczna nowina
nie wiem czy wpadka czy nie wpadka bo nie dopytywalam. ale nawet jesli to jest wpadka to sie w glowie nie miesci jak w takiej sytuacji mozna do wpadki dopuscic??

Gość gość
lepiej pilnuj swojego życia bo nie wiesz co ciebie moze spotkać wredna babo

Gość swiateczna nowina
ja swojego zycia pilnuje i na pewno bym nie dopuscila do takiej sytuacji w jakiej sa oni

Gość gość
to twoja bratowa bedzie miala dziecko a twój brat już nie ??? sama sobie to zrobiła??? zapytaj się braciszka jak to się stało że do tego dopuścił

Gość swiateczna nowina
moj brat to tez jest patologia i alkoholik w jednym dlatego myslalam ze ona bardziej bedzie uwazac ale widocznie jest jej obojetne w jakich warunkach jej dzieci sie wychowuja

Gość gość
A twój brat czasem nie maczał w tym palców?? Bratowa jest wg ciebie "winna"?? Co cie to wszystko obchodzi??? Pewnie sie cieszą, ogłosili wczoraj dobrą wiadomość a ty zapewne zrobiłaś minę jakby c***odstawiono świeże goowno pod nos. Ja bym sie nie odezwała więcej do takiej szwagierki jak ty. Są ludzie żyjący w kawalerkach po kilka osób szanujący się i szczęśliwi i są tacy jak ja wychowani w dużym pięknym domu całkiem sami i wcale nie są szczęśliwi dlatego że mieli swój pokój. Kobieto, żal ciebie taka ograniczona jesteś. Pokolenie naszych rodziców myślę o ludziach 55+ w większości wychowywali się w kilkoro w jednym pokoju, taka była norma nie znali lepszego zycia, i uważam że oni to ostatnie pokolenie ludzi pracowitych i z zasadami. Swoja drogą jak widzisz przyszłość naszego narodu jeśli tak ściskasz poślady na rodzinę 2+>2?? Ja podziwiam rodziny które maja więcej niż dwoje dzieci. Tu na kafeterii 3 dzieci to już skrajna wielodzietność- szaleństwo wg mnie. Ja uważam że 2+1 to nie rodzina, rodzina zaczyna sie od dwojga dzieciaków

Gość swiateczna nowina
bez przesady

Gość gość
cieszysz się że twoja bratowa ma przerąbane?? chyba jej nie lubisz. Może jakoś byś jej pomogła i kupiła coś dzieciom ? Może im czegoś brakuje. Czy tylko potrafisz nabijać się? Szkoda dzieci jak mają takich nieodpowiedzialnych rodziców.

Gość swiateczna nowina
tak ona jest winna bo on to tak jak napisalam alkoholik bez zasad i myslalam ze ona go jakos trzyma w ryzach ale widocznie na wszystko mu pozwala

Gość gość
po czesci sie z autorka zgadzam , brat alkoholik zycie w kawalerce i trzecie dziecko nie brzmi normalnie natomiast co do rodzenia dziec**** 30to nie widze w tym patologii natomiast sytuacja jest patologiczna a nie wiek ciezarnej

Gość swiateczna nowina
a gdzie ja napisalam ze sie ciesze?? nie ciesze sie jest mi ich szkoda po prostu bo nie wyobrazam sobie teraz jak beda zyli w takiej sytuacji

Gość gość
Co za głupie prowo. Twój pierwszy post: żona Twojego brata ogłosiła nowinę u TEŚCIOWEJ? A co robiła u Twojej teściowej? Zaraz powiesz, że chodzi o jej teściową, czyli twoją mamę, taaa..........

Gość gość
Najstarsze za 3 lata pójdzie na studia. Przy dwojce rodzeństwa stypendium dostanie, niewiele dorobi i będzie praktycznie na swoim garnuszku. Jako, że pracować się nauczy wcześnie na pewno nie zasili rzeszy bezrobotnych. Zanim średnie dorośnie będzie ustawione i pomoże młodszemu, potem oboje pociągną najmłodszego rozpaprańca przez wszystkich rozpieszczonego. Wszystko sensownie zaplanowane. Na cholerę im większe mieszkanie jak to pewnie pipidówa bez perspektyw dla dzieci.

Gość swiateczna nowina
ja tez nie widze nic zlego w rodzeniu dziec**** 30 no ale jej juz blizej do 40... poza tym ma juz dwoje dziec**** co jej kolejne w takim wieku?

Gość gość
a duzo dzieci w polsce no dobrze sliczne imie i w gole fajnie jest no no ja mysle ze tak w ogole to nie jest ale to zalezy od spojrzenia na to no 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
a co ciebie to obchodzi, zazdrościsz jej bo jesteś bezpłodna

Gość swiateczna nowina
hahahha na studia... czlowieku to dziecko siedzi juz 3 rok w jednej klasie w gimnazjum nie wiem czy jest w 2 czy w pierwszej nawet ma kuratora, kilka razy byla u nich policja i znalezli przy nim narkotyki, pije tak samo jak jego ojciec wiec nie wyskakuj mi z tekstami ze pojdzie na studia prosze cie

Gość gość
Najstarsze za 3 lata pójdzie na studia. Przy dwojce rodzeństwa stypendium dostanie, niewiele dorobi i będzie praktycznie na swoim garnuszku. Jako, że pracować się nauczy wcześnie na pewno nie zasili rzeszy bezrobotnych. Zanim średnie dorośnie będzie ustawione i pomoże młodszemu, potem oboje pociągną najmłodszego rozpaprańca przez wszystkich rozpieszczonego. Wszystko sensownie zaplanowane. Na cholerę im większe mieszkanie jak to pewnie pipidówa bez perspektyw dla dzieci.

Gość gość
Mi 3 lata temu też kopara opadła jak moją szwagierka ogłosiła że jest w ciąży z trzecim... starsze dzieci 11 i 12... dla mnie też to jest masakra... ale moja to taki leser ....rpbić sie jej nie chce

Gość swiateczna nowina
no moja pracuje i w sumie nie uwazalam jej nigdy za patologie chociaz lubi sobie wypic ale po wczorajszym to zmienilam o niej zdanie

Gość gość
Ha ha ogłosiła nowinę u teściowej.Spedzaliście wszyscy święta u Twojej teściowej?hahaha

Gość gość
mama mnie urodzila w wieku 44 lat i do tego jestem jedynaczka.nie roznie sie niczym od innych ludzi, nawet studia skonczylam, ale z powodu bezrobocia pracuje za granica.nie jestesmy patologiczna rodzina, wrecz przeciwnie

Gość swiateczna nowina
u jej tesciowej czyli mojej mamy

Gość gość
Gdybym opisywała coś,co działo się u mamy mojej napewno nie napisałabym u teściowej.Nie wyszło ci...

Gość swiateczna nowina
moze ty bys nie napisala ale ja napisalam

Gość gość
dla mnie te prowo i autorka tematu to patologia