Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc przy odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość

Cześć Poszukuję kilka osób zainteresowanych otrzymywaniem wskazówek dot. prawidłowego żywienia, czyli opieką dietetyczną. Poszukuję osób, które są cierpliwe, uczciwe, wykazują chęć zmiany swojego życia na zasadzie praktycznej. Przeciwnie, oferta nie jest skierowana dla osób, które efekty chcą zdobyć suplementami odchudzającymi zamiast pracą mięśni i racjonalnym żywieniem. Przyjmę kilka osób pod siebie za darmo. Korzyści jakie ja mogę z tego dostać to doświadczenie w pracy z ludźmi. Ewentualny kontakt poprzez email pawelwatornet@gmail.com

Gość gość
A jak by się top miało odbywać:)

Gość gość
Wysyłam ankietę z pytaniami, wysyłasz mi odpowiedzi a ja konstruuje dietę pod Ciebie. W trakcie stosowania diety wprowadzam zmiany wg. uzyskanych efektów/ich braku/życzeń klienta (np. wobec poszczególnych dań, produktów itp.). Pomiary przeprowadzasz co tydzień, zapisuję w pliku dane z każdego tygodnia i dietę stosowaną przez ten czas (kaloryczność, btw). Jeśli ktoś ma problemy np. z cukrzycą typu II - ważnym aspektem byłoby uwzglednienie wyników badań przed rozpoczęciem diety oraz sprawdzenia zmiany markerów choroby. Na terenie Kielc lub Krakowa możliwe jest spotkanie osobiste wraz z konsultacją. W innym wypadku - kontakt za pośrednictwem poczty elektronicznej. Sprecyzuj dokładnie pytanie, będę mógł lepiej na nie odpowiedzieć. Paweł.

Gość gość
Witaj Paweł, jakie masz kwalifikacje żeby prowadzić takie konsultacje?

Żywieniem zainteresowałem sie już przed studiami, a obecnie jestem na 5tym roku technologi żywności i żywienia człowieka. Prowadzę 3 blogi (2 w j. polskim) dot. prawidłowego żywienia. Trochę piszę na sfd i doradzam w sprawie diety. Doświadczenia w pracy jako dietetyk niestety nie mam, stąd owy temat by go zdobyć.

Gość gość
odpisałam na email

Gość gość
Osobom które napisały do mnie na e-mail jutro wyślę odpowiedzi zwrotne z przygotowanymi ankietami.