Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam mojemu chłopakowi oddac pieniądze

Polecane posty

Gość gość
Oddaj mu ten gorset,chciał to niech go ma (w końcu to byl jego pomysł), a on niech Ci zwróci za jedzenie. Przeprowadż to całkiem poważnie z kartką i ołówkiem w ręku. Udowodnisz mu ,że Ty tez umiesz liczyć i byle miernocie nie dasz sie oszwabić.

Gość DUSIGROSZ
Jeżeli wiesz ze facet to dusigrosz, po co z nim chodzisz po sklepach? Nawet 5 minut bym z nim nie mieszkała.Oddaj mu to co ci kupił i w*******l na men.Ja bym tak zrobiła😠

Dziewczyny, piszę to jako facet i to bardzo na poważnie. Polacy zatracili poczucie godności i wartości moralnych. Same jesteście zdemoralizowane i materialistki, więc faceci tacy stają się poniekąd przez was. Niemniej jednak, facet zarabiający 3000 tys. i kupujący na gwiazdkę bransoletkę za 65 zł, to jakieś nieporozumienie i najwyraźniej nie kocha swojej dziewczyny. Facet po 5 latach związku zapraszający dziewczynę do galerii, powinien jej coś kupić, a za obiad obowiązkowo zapłacić. Niestety, ale jakie Polki, tacy Polacy. Wasi faceci nie mają honoru i niezależnie od wykształcenia i zarobków, bliżej im do marginesu, niż do wyższych sfer towarzyskich. Zastanówcie się, czy na pewno kiedyś będziecie chciały mieć takich mężów? Nie chodzi o to, że facet musi być przy kasie i zarabiać dużo, ale ma chronić rodzinę i coś dla niej robić. Póki nie macie dziec****owinien mieć jakiś gest dla ukochanej, pokazując jej, ze mu na niej zależy. To nie jest kwestia materializmu, tylko pokazania jak się traktuje drugą połówkę i ile daje jej się serca, żeby była szczęśliwa.

Gość gość
Gdyby mi chlopak kazal za takie coś oddać to bym go wyśmiała. Zarabiam mniej od niego i sam mi daje pieniądze, żebym sobie coś kupiłka. Ja zalewam auto tylko jak mam coś więcej kasy.

Gość gość
typ do pogonienia. a seksowna niepraktyczna bielizna, to i tak de facto prezent dla faceta.. oddaj mu ten gorset- niech sobie nosi jak mu się tak podobał albo niech wręczy następnej frajerce

Gość Arturrrro_28
powinnaś mu oddać skoro ci kupił.

Gość gość
haha nieźle ten gorset to widzę że bardziej jego wymysł, i też prezent dla niego (jeśli już mu oddasz to na twoim miejscu bym mu się w tym nie pokazała) A daleko macie do tego Poznania? Uważam, że to przesada, że chce od ciebie pieniądze, tym bardziej że płaciłaś za jedzenie i to on cie zaprosił i on namówił do zakupu. Zrobisz jak zechcesz, jeśli chcesz z nim być to pewnie mu oddasz tą kasę, a przynajmniej na przyszłość będziesz wiedziała jak to jest

Gość gość
"A z gorsetem było tak,że przechodzilismy kolo niego i powiedzial,ze fajny po czym dodał :"co mowisz moze kupimy?"" ja bym to zrozumiała, ze on chce ci kupić? a obiad dla niego też ty stawiałaś? jeśli tak to weź na kartce wszystko podlicz przy nim, podziel na pół i oddaj mu je a dalej rób co chcesz a gorset najlepiej bym mu oddała, albo sprzedała na necie

Gość gość
nic nie oddawaj i kopnij dziada w d**

Gość gość
Oddaj mu ten gorset. I finito. Kasy w żadnym wypadku, to ty poświęciłaś swój czas na jego fanaberie i jeszcze musiałaś na jedzenie wydać, a groszem nie śmierdzisz. Mogłaś za tą kasę zrobić obiad dla całej rodziny.