Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy studentka

STUDIA w UK pytanie o kredyt

Polecane posty

Gość czy studentka

Witam od jakiegos czasu zastanawiam sie nad studiami w Uk. Wynika to z faktu, ze chce sie rozwijac i doskonalic jezyk, a i owszem miec wyzsze kwalifikacje. Problem jest tego typu ze majac juz zalozona rodzine nie chcialabym egoistycznie wydawac naszych pieniedzy na kolejne studia .. jedne skonczylam w \pl. Wiem, ze w UK mozna sie starac o kredyt ale ``podobno jesli ma sie skonczoine studia w pl taki kredyt juz nie przysluguje, lub przysluguje jesli studia byly oplacone przez studenta (studia zaoczne, prywaten) ja posiadam zaoczne. Informacje nie sa w 100% potwierdzone to bardzie info gdziesz prze3czytanie. stad moje pytanie czy ktos ma jakies doswiadczenia jak w temacie?? \Bylabym serdecznia wdzieczna.. Nie wiem jak sie do tego zabrac.. Chociaz pewnie najlepiuej pojechac i zapytac :/

Gość czy studentka
podnosze

Gość gość
Zaczynasz spłacać pożyczkę dopiero po uzyskaniu pracy. Ściągają ci z pensji ustalona sume. Są kryteria ile. Jeśli nie zarabiasz wystarczająco, nie splacasz, dopóki twoja pensja nie wzrośnie.

Gość czy studentka
Tyle to wiem, Glowny problem czy mi sie ta pozyczka nalezy jesli mam juz studia jedne w pl SKONCZONE :)

Gość gość
Dowiedział się od uczelni, na której zamierzasz studiować.