Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilenaMMM

Faceci tracą zainteresowanie moją osobą gdy widzą ile alkoholu potrafię wypić

Polecane posty

Gość MilenaMMM

Jestem taka zła na siebie i na nich też, na imprezach się nie upijam, po prostu mam mocną głowę i wódkę mogę pić wiadrami, a moi adoratorzy zawsze robią jakieś dziwne komentarze typu "Matko, ile Ty potrafisz wypić" albo "Nie za dużo?'", dziwnie się patrzą jak leję sobie wódę do szklanki i sokiem tylko zabarwiam, ale ja nie jestem naj/ebała! Po prostu lubię sobie wypić i robię to w dużej ilości, ale fason trzymam, czy Wy jako mężczyźni też nie chcielibyście mieć takiej dziewczyny? Dodam, że jestem szczupła, mam ładną figurę, biust, jestem atrakcyjna i nawet podobam się płc**przeciwnej.

Gość MilenaMMM
Poznawałam różnych facetów, niektórzy mogli wypić więcej inni malutko ale nigdy nie konkurowałam z nimi w piciu! Niech każdy pije tyle ile może...

Gość gość022
Trochę mało kobiece jest picie wódki ze szklanki,co poradzić, ja tak nie robię w pubach czy klubach, ogólnie rzadko piję, a jeśli już to w gronie najbliższych znajomych.

Gość gość
i co z tego że masz mocny łeb, ale to jest uzależnienie. Poza tym to okropne lubowanie się w alkoholu. Nie wiesz nawet jaki alkohol jest szkodliwy i czy długo się nacieszysz tą urodą jak utrzymasz ten trend.

Gość MilenaMMM
Przecież jak w klubie czy pubie zamawia się flaszkę to kulerze z lodem wsadzają kieliszki do wódki i szklanki, zawsze tak podają

Gość 0 Terenia 0
Facetów łatwo urazić :O🖐️ To przygłupy, kobieta ma być skromna i posłuszna, najlepiej gorsza od nich w każdej dziedzinie 🖐️ Inaczej będą ci dogryzać, ale to z zazdrości i przez kompleksy 🖐️ Zwłaszcza polaczki takie są 🖐️ Na zachodzie równouprawnienie weszło pełną gębą i tam nie ma tyle buraków co w Polsce 🖐️

Gość gość
przyszłe alkoholiczki ! :-O

Gość gość
pewnie niejeden chcialby cie upic i skorzystac na tym,fajnie ze masz mocna glowe witaj w klubie,nieraz tez tak mialam,faceci szybciej sie upijali niz ja,to nawet zabawne gdy taki kozak chce ci dorownac,ale niestety w dzisiejszych czasach oni jacys tacy slabiutcy,oczywiscie znajduja sie tez rodzynki przerazaja ich tez pewnie koszty twojego drinkowania,oni chyba wola pijana dziewczyne po trzech drinkach,tansza w utrzymaniu ; )

Gość gość
faceci to śmieci chcą schlać dziewczynę i ją w******* a właściwie zg*****ć, obrzydliwe fuuu

Gość gość
Ładna figura to wg ciebie jaka? Podaj wymiary

Gość gość
pijaczki nas nie interesują

Gość gość
A co tak się przejmujesz facetami? Żyjesz dla nich czy dla siebie?

Gość gość
w dzisiejszych czasach trzeba być suką, a mężczyzn traktować jak przedmioty. to działa.

Gość gość
żeby cię upić i wykorzystać, trzeba zainwestować więcej niż w numerek w agencji i to bez gwarancji, że się uda do doopy z takimi podbojami

Gość gość
Jaki problem, pij więcej aż się porzygasz :P Faceta szukaj wśród takich co im to nie przeszkadza ;-)

Gość gość
Nie opłacasz im się, poza tym zawstydzasz ich swoją mocną głową.

Gość gość
Lepiej od razu idź na odwyk. Po leczeniu zajmiesz się poszukiwaniem faceta.

Gość gość
Myslisz ze picie alkocholu jest kobiece ? Zaden facet tego nie akceptuje ! Kobiecie nie wypada pic chyba ze winko czy szampana i to w malych ilosciach ! Jak widze kobiety ktore chleja wode czy piwo zeby sie przypodobac facetowi to jest to zalosne !

Gość gość
mam kolezanke ,ktora pracuje w barze kiedys byla tam impreza,dwoch takich upilo mloda dziewczyne,totalny zgon,niestety nie mogli jej wyrwac miala znajomych do opieki,jakis czas potem chyba stwierdzili ze pora na nowe lowy i zaczeli mi stawiac,a my z kolezanka smialysmy sie do siebie ze znow fatalnie trafili bo nie wiedzieli ze mam mocna glowe,ubaw mialysmy z nich niezly