Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra zepsuła nam święta

Polecane posty

Gość gość

przyjechała do domu z facetem którym mieszka i do tego ogłosiła że jest w ciąży. A ślubu brać nie będzie. Nie wiem jak ona mogła. Powinna sama przyjechać on nie jest rodziną naszą

Gość Amelia z Paryża
Troll, prowo? Czy banalna dulszczyzna i ciemnogród? Brak empatii i paternalistyczna arogancja? Stawiam na prowo. Kurs 1 : 1,20

Gość gość
widac siostra nie przemyslala do konca calej tej sytuacji

Gość gość
to nie jest prowo. Mieszka z nim od prawie roku są razem 3 lata. On jest na każde święta teraz jeszcze będą mieli dziecko. Mój chłopak się nie wprasza

Gość gość
0/10, nawet nieśmieszne 🖐️

Gość gość
następnym razem na miejscu twojej siostry w ogóle bym do ciebie nie przyjechała. To jest jej partner i miała prawo z nim przyjechać, zwłaszcza, ze będą mieli dziecko, nie wszyscy muszą brać ślub

Gość gość
czemu uważacie że to prowo?

Gość gość
przyjechała do domu rodzinnego mamy jeszcze braci małoletnich. On nie jest i nie będzie żadną naszą rodziną nigdy. Po co go przywoziła?

Gość gość
a jakby pomachała c**przed nosem papierkiem to zaczęłabyś go akceptować? Dziecka siostry też pewnie nie będziesz zapraszała bo urodziło się bez ślubu? Super na świeta zaprosisz samą siostrę, a jej faceta z dzieckiem nie?

Gość gość
oczywiście. Mama powinna ich wyrzucić. Niby po co coś takiego. To patologia i już współczuję dziecku

Gość gość
mąż też nie jest rodziną, wystarczy, ze się weźmie rozwód i już do rodziny nie należy :D

Zawsze tak jest, baby narobią głupot, potem przyjadą do rodziny, wszystkich w*****ą i jadą spowrotem. Lepiej od rodziny trzymać się z daleka

Gość gość
mam nadzieję, że jak przyprowadzisz kiedyś chłopaka do domu to matka go wyrzuci :D

Gość gość
przyprowadzam go ale święta spędzamy osobno bo nie jest rodziną

Gość gość
już się fafluni jakas glupia kochanka :D

Gość Amelia z Paryża
Ja myślę, że to prowo, bo mam jeszcze wiarę w moje społeczeństwo, w mój naród. Nie wierzę, że mogą istnieć tak okrutni ludzie, tacy pozbawieni empatii i zanurzeni w dulszczyźnie. Okazujący bliźniemu bezinteresowne i niezawinione symboliczne okrucieństwo i pogardę. Właściwie bez powodu. Nikt nikomu nic złego nie zrobił. Jest sobie para bliskich ludzi w intymnej relacji a tu taka jazda. W imię czego? Takie zło i taka żółć zawsze wraca prędzej czy później do człowieka, który takie emocje wysyła. Przykre. Ale ponieważ to kafe i forma jest taka wykombinowana, że aż stereotypowa to uważam, że to troll i prowo.

Gość gość
to nie prowo. Ona sama owszem byłoby miło ale ani on ani ten ich benkart rodziną nie są. Ale wszyscy ucieszeni bo jej dawno nie było:( Ja czułam się źle we własnym domu

Gość gość
niestety ale może było na odwrót, bo jesteś jakiś niedorozwój jeśli tak piszesz o własnej siostrze, może wam coś zjedli i tobie szkoda

Gość Seba Seba
trza bylo nie wpuszczac chwasta

Gość gość
ja bym nie wpuściła ale mama babcia bracia mają inne zdanie:(

Gość gość
następna p******* się odezwała, ty szmato święta obchodziłaś

Amelia z Paryża-Jesteś kompletną idiotką, właśnie tolerancja i akceptacja patologii, jest wyrazem tego że ma się w d***e swoją rodzinę. Jak by twoja siostra związała by się z ćpunem, alkoholikiem, jakimś arabem, to też byś to tolerowała? A na pogrzebie swojej siostry nie miała byś potem wyrzutów sumienia? Patologi nie można akceptować czy tolerować, tolerancja oznacza że ma się kogoś w d***e i los danej osoby nas nie interesuje.

Gość Seba Seba
zyjesz z mama i babcia? fajnie...

Gość gość
hehehe po prostu jesteś zazdrosna o siostrę, ona ma kochającego faceta i teraz czekają na upragnione dziecko, a ty co? Nic :D nawet twój chłopak nie chciał z tobą spędzić świąt :D i dlatego jad z ciebie się wylewa, źle się czułaś w swoim domu jak patrzyłaś na szczęście siostry?

Gość Seba Seba
powinienem byl powiedziec ZA mamę i babcię bo pewnie o wszystkim za ciebie decyduja

Gość gość
spędzamy razem święta. Ja mam faceta który kiedyś się ze mną ożeni. Ona nie. I czego mam jej niby zazdrościć? Owszem źle bo był w domu obcy człowiek

Gość gość
z mamą i małymi braćmi mieszkam. A z babcią spędzamy święta co w tym dziwnego?

Gość Seba Seba
to mysle ze masz prawo zle sie czuc. Trzeba bylo opuscic swieta a teraz olej to. Zycie leci dalej! Hj jej w d**ę.

Gość Seba Seba
to ze spedzasz swieta to jesccze nic, ale jesli zyjesz z nimi na codzien to juz powaznie bym sie zastanowil nad tym czy to normalne. Czlowiek dorosly nie moze byc pod wplywem zenskiej czesci rodziny a mamy i babcie to zazwyczaj chore na umysle osoby ktore wtracaja sie w zycie swoich potomkow

Seba Seba- A co w tym dziwnego? Twoim zdaniem jej mama powinna mieszkać osobno i babcia też? Ty chyba musiałeś w kawalerce się wychować w polskiej biedocie, bo byś inaczej wiedział że większość normalnych ludzi mieszka w dużych domach ponad 200 metrowych, gdzie są dwie kuchnie, dwie łazienki a często mały domek można sobie zrobić z pomieszczenia gospodarczego. Tak mieszkają ludzie, ale widać że tobie nie było dane mieszkać w domu.....