Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ave22

Dlaczego mężczyźni chcą mnie wykorzystać choć jestem dobra

Polecane posty

Gość gość
A jak będziesz w ciąży to musisz robić oralnie lub analnie :) chyba że chcesz żeby poszedł do prostytutki lub koleżanki z pracy żeby mu zrobiła ?:)

Gość gość
jak widać spora grupa dzieciaczków tu siedzi które wierzą w romantyzm , w romeo i julie i tym podobne :) zrozum facet taki jest że musi nie zmienisz tego żebyś się zesrała !!!!! nie zmienisz nie mówię że nie mają intelektu ale kobieta potrzebna jest im w jednym celu .....

Uwielbiam jak pojawia sie czlowiek, ktory mysli ze pozjadal wszystkie rozumy, a zapewne za 2 tyg koncza mu sie ferie w szkole.

Gość Ave22
Tak właśnie myślałam, a wy mnie tylko utwierdziliście w moim przekonaniu. I na co była moja dobroć. Jestem załamana, jeszcze na pewno w swoim życiu ktoś mnie skrzywdzi jak nie będę dla niego w pełni dyspozycyjna :o. Chyba upiję wódką która została po Wigilii. :o

Gość gość000
A czego Ty oczekujesz? Mówię Ci szukaj impotenta albo aseksa, tylko nie miej pretensji, że Cię nie zaspokaja w łóżku. :)

Ave mialas 2 opinie na potwierdzajace to iz faceci chca kobiety tylko zeby sobie pouzywac i 2 opinie temu przeczace. Czemu akurat wolisz potwierdzenia tej pierwszej wersji i kompletnie olewasz 2 strone frontu?

Gość Ave22
Bo na szali jest także moje własne doświadczenie.

Gość gość
a jak nie wierzysz to zapytaj facetów ...:) hm..oczywiście zapewne zaprzeczą ale jeśliby mieli mówić prawdę to się dowiesz prawdy oczywistej a wielu kobietom przecież też zależy na sexie wiec o co się obrażać ????

Gość Ave22
moje stolce są czarne i smoliste :( co to moze oznaczać?

Gość Ave22
No to fajnie. Znajdę sobie bogatego faceta, będę go doić z pieniędzy, a z jego najlepszego kumpla zrobię swojego kochanka.

Gość gość
Ave2 podaj maila, jeśli chcesz spotkać odpowiedniego faceta

Gość Ave22
Niestety ale już nie chcę spotkać żadnego i nie mieć z wami nic do czynienia. Nawet wykorzystywać was nie można porządnie bo zawsze w zamian trzeba dać się wykorzystać seksualnie jakiemuś. Zamykam temat.

Gość gość000
Może zamiast biadolić, zacznij czerpać przyjemność z tego ,,wykorzystywania".

Gość gość
niestety, ale tępych idiotów jest coraz więcej, jak jakaś plaga mnożących się zombiaków

Gość gość
Czytam i oczom nie wierze . Faceci nie wiaża Miłosci z seksem , seks to jest jedynie wazna potrzeba fizjologiczna która jest bardzo wazne , ale to nie ma nic wspólnego z Miłoscia i wyłacznie z 1 partnerka .

Gość ajhahjajk
Ja miałam identyczną sytuacje! burak wywarł na mnie presje zeby tylko mnie przeleciec a potem jeszcze zwyzywał, co za koszmar! po tym wszystkim nie chce juz żadnego samca u siebie a mam dopiero 24 lata. Seks z takim p*****m to zadna przyjemnośc. odrażające typy z was wszystkich, fuj

Gość gość
Stary temat ale śmieszą mnie niektóre odpowiedzi.Laska jest bardzo młoda i ma prawo nie rozumieć pewnych rzeczy.I tak większość mężczyzn jest prymitywna i nie potrzebna.Ale wielu zależy na miłości a seks jest na 2 miejscu.Ktoś napisał jeszcze że oni rozdzielają seks od miłości - czyli mężczyźni którzy widzą albo czarne albo białe, radzę takich unikać.Możesz być mądra,rozrywkowa i oczytana a przy okazji dobra.Jedno drugiego nie skreśla.A co do mężczyzn no cóż taka dziewczyna do 27 roku życia wygląda bardzo dobrze,później się starzeje i inaczej idzie.Unikajci mężczyzn którzy widzą dzivki albo dziewice bo to najgorszy typ.

Gość gość
Przestan leciec na dupkow kretynko to problem zniknie! Ile razy to wam ko ietom mozna tlumaczyc?!