Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ave22

Dlaczego mężczyźni chcą mnie wykorzystać choć jestem dobra

Polecane posty

Gość Ave22

Mam 22 lata, jestem ładna i mężczyźni chcą mnie wykorzystać, nie zważając na to że jestem dobrą osobą. Dlaczego oni tak robią, czemu są w stanie zrobić krzywdę takiej osobie jak ja, chcą mnie poużywać i zostawić? Myślałam że moje dobro osłoni mnie przed takimi typami ale niestety często spotykam takich mężczyzn. Dlaczego tak jest, czy Polacy nie mają już żadnych skrupułów?

Gość gość
wykorzystać czyli seks?

Gość Ave22
Tak, chodzi mi o seks. Wiele obiecują, ale chodzi im tylko o to. Jakby zupełnie nie przejmowali się, że mogą mnie zranić. Są mili, ale potrafię przejrzeć do czego dążą. Choć raz niestety dałam się zranić. Dlaczego oni tacy są?

Gość Ave22
nawet mój Ojciec był taki - od 14 roku zycia przychodził do mnie w nocy i jak byliśmi sami w domu to kapaliśmy sie razem w wannie

Gość Ave22
Widzicie nawet teraz ktoś się pode mnie podszył.

Gość gość
Welcome To Real Life

Gość gość000
Dziewczyno, co masz na myśli? Że chcą Cię tylko na raz? Bo na to, że wiecznie będą chodzić z Tobą za rączkę, prawić komplemenciki, kupować prezenciki i nie oczekiwać przy tym seksu, to nie licz. To właśnie popęd seksualny sprawia, że faceci interesują się kobietami, jesteś już duża, powinnaś o tym wiedzieć.

Gość Ave22
Długo mnie bajerują i nawet byliby ze mną w związku tylko po to by mieć ze mną seks. Jak oni mogą tak robić widząc jaka jestem dobra, czy im to nie przeszkadza?

Ladna jestes to i przyciagasz spojrzenia. Twoja w tym glowa, by umiec wybrac odpowiedniego faceta, bo poki co pokazujesz ze z samymi lajzami obcujesz, wiec co tu sie dziwic?

Gość gość000
Z jakimi łajzami? Każdy zdrowy facet chce seksu. Inaczej by się nie interesował babami, a te z którymi się fajnie gada, to ewentualnie nadają się na koleżanki, w związki z takimi wchodzić nie trzeba. Nie rozumiem Cię, dziewczyno. Skoro nie chcą Cię na raz, a na dłużej, to o co Ci chodzi? Przeszkadza Ci, że nie są impotentami czy co? Nie czaję bazy.

Gość gość
i tak kazdemu facetowi chodzi tylko o seks, ale sa tacy co potrafia to ukryc ;) i obys na takiego trafila

Gość gość000
Dobra, pożyczmy jej impotenta albo aseksualnego, to może się otrząśnie i nie będzie pierniczyła bzdur, bo słabo się robi. Jakbym bujającą w obłokach gimbazjalistkę czytała. I jeszcze to podkreślanie, jaka to ona dobra.

Gość Ave22
jestem dobra bo żyruję ludziom kredyty i chętnie sprzątam klatkę schodowa w bloku

Gość Ave22
To co mam się cieszyć że facet chce ze mną być tylko dla seksu?

Gość gość000
A ktoś Cię zmusza do bycia z facetem? Możesz być sama. A każdy zdrowy facet będzie chciał seksu i będzie to główna motywacja do bycia w związku z kobietą, czy chcesz czy nie. A wiązać się nie musisz, przecież nie ma przymusu. No chyba że robisz to dla otoczenia, które naciska na bycie w związku.

Gość gość
Ave22 zostaw maila to pogadamy prywatnie, bo na forum to różnie jest

Gość gość
Dlatego nienwidze facetow. Ja juz tez potrafie ich przejzec

Gość gość
dziewczynka jesteś jeszcze młoda, więc nie wiesz o tym , ale prawdę ci inni napisali , że świat mężczyzn kręci się wokół sexu bo tylko to pociąga ich do kobiet a Ty myślałaś że cos innego ?:) dobry żart

Gość Ave22
Fajnie czyli jak seksu zabraknie to co będzie? Jak będę chora, w ciąży albo im się zwyczajnie znudzę? Wymiana na lepszy model albo zdrady na boku? I ja mam się na to godzić bo "świat mężczyzn kręci się wokół sexu"? Nie ma żadnego mężczyzny dla którego miłość jest ważniejsza od seksu i będzie cierpliwy gdy trzeba i wierny dla swojej kobiety?

Gość gość
jeśli facet ma trochę intelektu i kultury umie to maskować ... traktować kobietę jak damę :) mówiąc nawet poezją ...:) zdarza się tak jak chcą zaimponować kobietom ale tak naprawdę zawsze w głowie każdego mężczyzny celem jest jak najszybciej ją obracać w łóżku ! nie myśl że będzie cię za rączkę prowadzał do kina na kawę a ty mu nie dasz !!! jeśli nie dasz mu to pójdzie do innej która da

Gość Ave22
No to niech idzie jak to jest najważniejsze, szczęśliwej drogi. Najlepiej od razu do burdelu.

@gość000 w momencie gdy facet mami laske slodkimi obietnicami,by tylko dobrac sie jej do majtek, a potem zostawic, to dla mnie lajza. Wiadomo ze bez sexu zaden facet nie przetrwa, ale sprowadzanie roli dziewczyny tylko i wylacznie do obiektu sexualnego zaspokojenia, to zwykle zezwierzecenie.

Gość gość
To nie prawda, że każdy facet traktuje przedmiotowo kobietę do seksu. Ja np. cenię kobietę jako osobę a nie obiekt seksualny.

Nie ma (zdrowego) mężczyzny, który nie chciałby seksu ale są mężczyźni, którym nie chodzi wyłącznie o seks, nie ma łatwej odpowiedzi na to jjak takiego znaleźć:)

Gość gość
odpowiem ci tak jak żony zachorują poważnie to mężczyzna nawet jeśli nadal z nią mieszka bo czuje taki obowiązek to ma na boku partnerkę do zaspokojenia jego potrzeb fizjologicznych / i nie tylko ... Bo co myślisz że jak kobieta chora i nie może się z nim to co jemu nagle potrzeby fizjologiczne się zmniejszą czy jak ? zanikną ?? nie po prostu znajdzie sobie inną do lóżka - i to nie mój wymysł bo znam takie przypadki

Gość gość000
Dziewczyno, takie marzenia to można mieć jak się ma te 15 lat, a Ty masz już 22. Ok, chcesz to sobie fantazjuj o niepoprawnych romantykach, ale wiedz, że nawet facet śpiewający tęsknym głosem serenady pod oknem i piszący piękne miłosne ballady, będzie to robił, bo widzi w Tobie obiekt seksualny. Myślisz, że istnieją faceci, którzy się starają i chcą być z kobietą w związku, tylko dlatego bo fajnie się z nią gada? Ok. Dla tych, którzy mają olej w głowie Twój intelekt, charakter ma niebagatelne znaczenie, ale to pociąg seksualny motywuje faceta do wchodzenia w związek. W końcu z niejednym kolegą im się pewnie lepiej dyskutuje o np. zaletach silników hybrydowych, a jednak w związki z nimi nie wchodzą. Jak myślisz, dlaczego?

Gość gość
facet zawsze będzie pukał na boku nawet kochając umierającą żonę znane i potwierdzone z życia moich znajomych

Gość Ave22
To nie może się masturbować w tym czasie? To nie jest takie samo zaspokojenie potrzeby fizjologicznej?!

Gość gość
i ostatnia odpowiedz na twe pytanie nie ma mężczyzny dla którego miłość ważniejsza jest od sexu !!!! nie ma bo dla nich jeśli go kochasz to dajesz mu zawsze ....a nie ma miłości bez sexu dla faceta !!!!! im wcześniej to zrozumiesz tym lepiej :)

To ze niektorzy nie szanuja swojej zony, to uwazasz ze wszyscy tylko szukaja gdzie tu ptaka wepchnac jak zona jest chora?! Czlowieku, zycie takich ludzi musi byc dopiero smutne... Sex jest nieodlaczna czescia zycia, ale nie robmy z siebie zwierzat!