Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D3monideS

Jak splawic mezatke

Polecane posty

Gość D3monideS

Mam znajoma, ktora ma dziecko, meza, jest po 30-tce a zachowuje sie jak nastolatka. Wczesniej troche swirowalismy, byly zarciki z podtekstem, ona sie lubila do mnie przytulic, zalozyc rece na szyi, polozyc reke na kolanie, pocalowac w policzek... Jak ja poklepalem po tylku, czy objalem, bawilem sie jej kosmkami wlosow nie protestowala. Pewnego dnia znudzilo mnie to jej zachowanie, czasami wrecz irytujace - przykladowo spotykamy sie przypadkiem na ulicy, a ona macha z daleka reka, pokrzykuje cos w moim kierunku, biegnie jak opetana, rzuca sie na szyje, daje buziaka w policzek na powitanie, ludzie sie patrza a ona nic sobie z tego nie robi. Postanowilem ostro przyciac nasz kontakt - nie odpisywalem na jej smsy, nie odbieralem tel. od niej, nie odpisywalem na maile. A ona nic sobie z tego nie robila. W koncu poinformowalem wprost, ze nie interesuje mnie rola kolezanki i ze nie ma sensu ciagnac naszej znajomosci. nic to nie dalo. Ona dalej do mnie dzwonila, i gdy w koncu odebralem mowila o swoich problemach, pytala sie co u mnie itd. Gdybym jej zaproponowal spotkanie na miescie, nie byloby problemu zeby przyjela zaproszenie, bo takie zaproszenia do mnie do domu zawsze w banalny sposob olewala. Spotkalismy sie ktoregos dnia i jej powiedzialem prosto w oczy, ze nie ma sensu utrzymywac takiego kontaktu - gadanie o p*****lach, spotykanie sie za plecami jej meza w pubie, czy restauracji, w skrocie gierki. A ona sie mnie zapytala czy wszystkie kolezanki w ten sposob tak traktuje. Nie byla zadowolona, niby powiedziala, ze nie lubi sie narzucac, rozumie moja decyzje... ale minelo kilka dni i znow powtorka z rozrywki. Jak ja splawic na dobre? Ona sie zachowuje tak, ze jak sie ja mocniej olewa, ona mocniej sie przywiazuje do faceta.

Gość gość
zagroź że powiesz mężowi.

Gość D3monideS
Ona sobie z tego nic nie robi, mowi ze lubi luzne relacje z facetami, a jej maz luzne relacje z kobietami i pozwala jej na spotkania z kolegami.

Gość informatyk_wlkp
masz inna kolezanke? proponuje dać jej nawet 100 zeby c***omogła pozbyc sie tamtej. Musisz sie po prostu z tą drugą koleżanką przejść za rączke i pobuziakowac na oczach tamtej. Tylko uważaj, będzie się mściła.

Gość samiec aaalfaaa
wez ja przebolcuj i po problemie. ona az piszczy gdy jestes taki niedostepny.

Gość gość
Nastepny h*j ktorego meczy bycie kolega, i ktory nie odbiera telefonow. Faceci jestescie h*jowi

Gość SZTRONG MEN 666
przebolcuj zalej forme i spie­rdol to jest rola meżczyzny zrozum to wreszcie pacanie

Gość samiec aaalfaaa
tylko frajerzy robia za kolegow mezatek.

Gość gość
Tak, bo przeciez nie mozna sie przyjaznic bez seksu.

Gość gagagaggagsggddsdd
Przyjazn bez podtekstu erotycznego i chodzenia do lozka z mezatka jest dobre dla gejow. Prawdziwy facet zdobywa!

Gość gość
Wy sie nie potraficie zdobyc na odwage i honor c***y

Gość gość
a po jakiego grzyba zuzyta babeczke posuwac?

Gość hjertyhg
gość -> no panie, ale ona prawie nieużywana, jeździła tylko na zakupy niemiec płakał jak sprzedawał.

Gość gość
też przerabiałem ten sam problem, kilka miesięcy trwał proces spławiania mężatki... ale udało sie :) nic nas nie łączyło, ona sobie mnie ubzdurała, niektóre kobiety nie mają żadnych hamulców i myślą że małżeństwo to jakaś spółka z o.o.

Gość gość
te mężatki same tak nie latają.Najpierw to wy się do nich ślinicie ale kiedy się okazuje , że widzą w ws jedynie "koleżanki" i nie dają szans na bzykanie , nagle uciekacie.Myśłałby kto, obesrańce.

Gość gość
poza tym one nie czują potrzeby, by ktoś je miał spławiać, bo nie są w związku z tym "spławiaczem" niby.