Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300 tyś w co zaniwestować

Polecane posty

Gość gość

Posiadam 300 tyś oszczędności , i chciałabym rozkręcić biznes . Tylko jaki ? z czym ? Może macie jakieś propozycje ? uwagi ? może ktos z waszych znajomych ma dobry biznes ? podpowiecie ?

Gość gość
wplacic na konto i lezec c**eczka do gory

Gość gość
no właśnie mam na koncie , ale marzy mi się biznes ...

Gość gość
nie ma żadnych propozycji ?

Gość gość
z czego taka kase uzbierales z pracy w polsce, zalezy co umiesz w czym jestes dobry, w jakim kierunku masz wyksztalcenie, u ciebie w miejscu zamieszkania czego brakuje , za takie oszczednosci to bym lezala i zwiedzala a kasa niech rosnie na koncie

Gość PIOTREK2310
Przedrzymskim znaleźć trzeba pomysł na własny interes 300 tyś to jest wiele pieniędzy które można zainwestować i one będą pracowały na siebie . Ja myślałbym o czymś związanym z internetem bo tu jest duże pole do popisu . Pozdrawiam.

Gość gość
stacja benzynowa

Gość gość
nie , nie z polski . właśnie że wszystko jest... brak mi koncepcji , myślałam o spółce ale boję się by mnie ktoś nie wykolegował..

Gość gość
kwiaciarnia,

Gość gość
tak kwiaciarnia, zrob kurs ukladania kwiatow i rob kursy ukladania kwiatow dla innych

Gość gość
a po co ci to, niech leza w banku ,zyj z procentu, lez do gory pupa

Gość PIOTREK2310
Hm hodowla ślimaków winniczków Francuzi to kupują i najbardziej sobie chwalą polskie ślimaki nas wiosną są skupowane i wielu zbieraczy je zbiera potem oddaje do skupu. Kiedyś widziałem program o takim hodowcy ślimaków w telewizji miał specjalne pomieszczenia i musiał sporo zainwestować ale chwalił ,że wychodzi na swoje

Gość gość
Pozycz mi

Gość gość
postaw sobie dom, lub pensjonat w gorach lub nad morzem lub jakas knajpka, restauracja

Gość gość
sprowadz jakas odmiane rosliny, kwiatow owocow do polski i hoduj i sprzedawaj u nas lub eksportuj za granice

Gość PIOTREK2310
2013-12-26 22:35:03 [zgłoś do usunięcia] gość a po co ci to, niech leza w banku ,zyj z procentu, lez do gory pupa tak ciekawe jakie procenty urosły by z 300 tyś w banku przez miesiąc bo chyba nie wielkie ?

Gość gość
nie lubię leżeć pupą , chcę być komuś potrzebna ..powiem wam że mnie kręci jakiś dom pomocy społecznej , dom starców , ale wiem że to za mało ...Ale nawet bym zatrudniła sie za opiekunkę za 1000 zł byle pomagać innym..

Gość gość
dam mam bardzo duży , samochód i inne wygody...potrzebuję czegoś co mi wypełni dni , da mi satysfakcję w zamian ..i parę groszy..

Gość PIOTREK2310
26.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość postaw sobie dom, lub pensjonat w gorach lub nad morzem lub jakas knajpka, restauracja ! nad morzem czy w górach sama działka pod taki pensjonat by kosztowała ze 300 tyś a na resztę by wybudować ten pensjonat to skąd wziąć?

Gość gość
to jakis dom dziecka, rodzinny dom dziecka, jesli malo to staraj sie tez o dotacje, schronisko dla zwierzat, prywatne przedszkole, jakas fundacja,

Gość gość
choler ka, z kad masz tyle kasy

Gość gość
procenty za m-c są marne , naprawdę marne

Gość gość
to cos zwiazanego z chorymi dziecmi,jakas fundacja,

Gość PIOTREK2310
Ale dalej twierdzę ,że ja bym się kierował w kierunku jakiegoś sklepu, który by był normalnie ulokowany ale w większośc**prowadził by handel przez sieć

Gość gość
chcesz pomagac to wolontariat w hospicjum, szpitalu dom dziecka

Gość PIOTREK2310
na fundacjach pomaganiach się nie zarobi !

Gość gość
co z dziećmi związane to odpada , lubię dzieci bo je mam i kocham , ale z cudzymi nie lubię pracować ...nie mam cierpiliwości i powołania , wolę ze starszymi ludzmi pracować...

Gość gość
Generalnie myślałam o wolontariacie ,, ale mieszkam poza miastem , jeden dojazd to ok 30 zł więc cały czas bym musiała dokładać , nawet z procentu by nie wystarczyło , kurczę że tak ciężko dostać się nawet do domu starców , mogłabym za darmo pracować w hospicjum ale na ile wystarczy mi kasy ? jak dojazd kosztuje ?

Gość gość
W większości biznesy są z dziada pradziada , a ja nie mam bogatej rodzinki , ani znajomosci , ani niczego , a mam pieniądze i nie wiem co z nimi zrobić...żeby pomnożyć i zaiwestować ?

Gość PIOTREK2310
Myśl o czym co jest związane z internetem