Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewolucjaoli

Jak Ola z wabika ewoluowała na czarną wołgę internetu

Polecane posty

Gość ewolucjaoli

tudzież złą Buke którą straszy się po forach niegrzecznych forumowiczów ? ;)

Gość gość
pracowano na tym całymi latami jak sądzę ,zaskakująca ewolucja .:)

Gość gość
ale skoro już po etapie szczerej niechęci nastąpił okres szczerej obojętności to jest to krok w dobrym kierunku .:)

Gość Ależ Milordzie
Wykorzystano po prostu osobę którą darzył KIEDYŚ jakimś tam sentymentem ,nawet jak się komuś roz******la życie przez kilka lat ,potrzebny jest jakiś element zaczepienia ...Przecież nie może być nim kretynka która mści się za własne błędy i głupotę ...prawda ? :)

Gość gość
zdrowy nie jesteś, przybierasz nicki cudujesz ,doprawiasz nikt nie siedzi w twojej głupiej łepetynie i nie ujada innym, kazdy ma własne życie i własne problemy.

Gość Ależ Milordzie
"przybierasz nicki" rzeczywiście przybieram nicki na publicznym forum ,zawsze podejrzewałem że jestem bardziej odjechany :classic_cool:

Gość olaaa4843
Oj jakaż ja jezdem samotna ...:D

Gość gość
pytanie odnośnie inez ,olek itp (inne charakterystyczne imiona to już doprawdy abstrakcja bez znazcenia ) powinno brzmieć -" Ile lat komuś należy zniszczyć abyś był/a usatysfakcjonowana "

Gość Ależ Milordzie
Hipokryzja niektórych ludzi jest porażająca w swojej obrzydliwości (to że potrafili zrobić nawet ze swojego alkoholizmu towar na sprzedaż to przy tym szczegół ) To że potrafili się publicznie przymilać gdy coś chcieli osiągnąć aby później wyzywać też publicznie ludzi od wszy ,najlepiej określa jakiego sortu są to ludzie .

Gość lata mi to koło khymm
",najlepiej określa jakiego sortu są to ludzie ." Utytułowane elity się nie kalają ;) w sumie to i tak (patrz mój nick)