Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ukrywa naszą znajomość

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się kilka miesięcy temu, szybko się zaprzyjaźniliśmy. Często się spotykamy, spędzamy czas razem, sypiamy ze sobą. Wszystko jest pięknie gdy jesteśmy sami. W towarzystwie wspólnych znajomych udajemy, że tylko i wyłącznie się lubimy. Nie mogę go wtedy przytulić, on mnie nie obejmuje, nie trzyma za rękę, nie ma pocałunków, nic. Usłyszałam od niego coś w stylu "Nie mówmy nikomu, że coś nas łączy. To będzie nasza tajemnica". Gdy zapytałam dlaczego, oznajmił, że nie chce głupich pytań od osób trzecich. Czułam się z tym na tyle źle, że prawie urwałam tą znajomośc. W zasadzie wisi na włosku. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Czy wgl powinnam.

Gość gość
czesc. tez mialam kiedys taka sytuacje. nie marnuj czasu na takiego palanta. on chce miec ciebie tylko do lozka... na poczatku myslalam ze to wielka milosc a spotykajac na ulicy udawal ze mnie nie zna. daj sobie z nim spokoj. zadna kobieta ie powinna byc tak traktowana. wyglada no to ze wstydzi sie ciebie przy znajomych a chyba nie na tym polega zwiazek czy przyjazn bo przyjaciele chyba tak nie robia?

Gość gość
Dzięki za odp. W zasadzie on nie ukrywa tego, że się znamy, przyjaźnimy e.t.c. Po prostu nie chce żeby ktokolwiek wiedział, że łączy nas coś więcej niż przyjaźń, że jesteśmy razem. Wiem że wśród naszych znajomych jest dziewczyna która mu się podoba. A gdy się spotykamy wszyscy razem, ona lubi przebywać w jego towarzystwie. Czasami myslę, że może chodzi o nią. A może rzeczywiście wstydzi się tego, że jestesmy parą, już sama nie wiem :(

Gość gość
to byc moze ze chodzi o ta inna dziewczyne.nie chce pokazywac tego przed nia ze jest z toba w zwiazku bo na wypadek gdyby ona jednak chciala z nim cos tam wiecej itp to przeciez musi miec drzwi otwarte.

Gość gość
ktos tu ma racje on chce miec drzwi otwarte i ta panna jezeli go zechce ,on zostawi cie bez skrupulow,szkoda na niego czasu ,wredny typciekawe czy z nowa panna bedzie mial tez zwiazek w tajemnicy? albo juz ma,robiac z was dwie idiotki...kto wie co sobie wykombinowal

Gość gość
ja tez jestem w podobnej sytuacji,nigdzie ze mna nie wychodzi,podoba mi sie bardzo,w lozku jest zaj...sty, instrument ma duzy,jak wejdzie wemnie to trzeba dlugo czekas na jego szczytowanie,potym jestem prawie wykonczona ale bardzo zadowolona,wszystko by pasowalo zeby nie ukrywal naszej znajomosci,szkoda mi go zostawic,tylko ze wzgledu na jego pale

Gość gość
rzuc go w cholere! też tak miałam. Jeżeli przy znajomych traktuje cie jak koleżanke to znaczy, zę ejsteś mu potrzebna tylko dozaspokajania go w łóżku! Nie stawiaj sprawy na ostrzu noża, ale zdystansuj się i powiedz mu, ze jesteście tylko znajkomymi i sypiaj z nim jeżeli boli cię takie traktowanie, BO ON SIE NIE ZMENI!

Gość gość
Dziewczyno, gdzie Ty masz rozum? Nie daj sie wykorzystywac! facet ewidentnie chce sobie zostawic otarta furtke i uchodzic w towarzystwie za singla podczas gdy na boku ma dziewczyne do lozka i tak na wszelki wypadek :O A Ty sie na to godzisz?! Zwariowalas chyba :O U mnie to on by fruwal po pierwszym takim tekscie zeby nikomu nic nie mowic. Glupia jestes jezeli bedziesz dalej tak w tym tkwic.

Gość gość
miało byc oczywiście NIE sypiaj z nim jeżeli boli cie takie traktowanie.

Gość gość
Dzięki. W sumie to już w tym nie tkwię. Wczoraj delikatnie powiedziałam mu wprost co o tym myślę, oznajmując mu również, że jest tchórzem. Niestety póki co, nic nie zrobił, żeby cokolwiek zmienić. Także wszystko jest chyba jasne.. :/

Gość gość
Dobrze zrobiłąs. Głowa do góry, pierś do przodu :) Znaj swoją wartośc :)