Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 syrokko

prezent od te艣ciowej

Polecane posty

Go艣膰 syrokko

a ja dosta艂am prezent 'przechodni' od te艣ciowej ;) :D w艣r贸d prezent贸w by艂 m贸j prezent dla niej sprzed roku albo dw贸ch... nic takiego, wtedy jeszcze nie te艣ciowa, mi臋dzy innymi da艂am jej jakis zestaw 艂adnych 艣wiec 艣wi膮tecznych, elegancki, fajny. Ten sam zestaw teraz ja dosta艂am :D s膮dze 偶e na pewno nie pami臋ta艂a od kogo to dosta艂a, a mo偶e my艣la艂a 偶e mia艂a i ju偶... nie powiedzia艂am nic oczywi艣cie, swojemu te偶, co dosta艂am od jego mamusi, i 偶e to ju偶 kiedy艣 ja da艂am :D Mia艂y艣cie kiedys co艣 takiego? Drobnostka ale ciutke dziwnie mi si臋 zrobi艂o...hhmm, ja zawsze wime i pami臋tam co i od kogo dosta艂am, noo zw艂aszcza od te艣ciowej :D w ko艅cu te艣ciowych nie ma si臋 pi臋ciu ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie pamietala ze swieczki byly od ciebie, nie potrzebowala ich nie wiedziala co z nimi zrobic to ci dala,, albo wie ze od ciebie tylko jej sie nie podobaja i ci w odwecie oddala, powiedz o tym ze smiechem mezowi i tesciowej tez w zartach, to niby blahostka ale niech tesciowa wie ze ty wiesz , pozniej sa rozne chece z tesciowymi i jak ci kiedy wywinie numer to nikt ci nie uwierzy, moze nie rozumiesz o co mi teraz chodzi ale po paru latach zrozumiesz,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj tam..co mia艂a to Ci da艂a. Takie rozgrzebywanie podarunk贸w 艣wi膮tecznych nie robi dobrze. Teraz jak b臋dziesz Jej dawa艂a podarunek bardziej go kupuj "dla siebie"-na gwiazdk臋 b臋dziesz mia艂a prezent jak ta lala:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tyak kup jej to co ty bys chciala, sexsowny komplecik, albo gadzet erotyczny, kajdanki , paczke prezerwatyw , zobaczysz co z tym zrobi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty wy偶ej..Twoje pragnienia erotyczne Nas nie obchodz膮:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale kicha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
buahahahha :D nie powiem raczej ;) jako艣 w艂a艣ciwie g艂upio mi :D wiem, 偶e mojemu M. mo偶e sie g艂upio troche zrobi z powodu mamusi, nie chce tego. A ona? hhmm, no c贸偶, w艂asciwie raczej mnei lubi, a ze da艂a taki 'prezent' hehe, 艣rednio o niej 艣wiadzcy no ale jak to sie m贸w i - chcia艂a dobrze :p (a wysz艂o jak zawsze). Wtedy to by艂o takie - niezobowi膮zuj膮cy prezent, po prostu s艂odycze, zestaw 艂adnych 艣wiec 艣wiatecznych czyli na czasie, zaprosi艂a mnie na 艣wieta to nie wypada艂o z pustymi r臋koma przyjs膰. drobiazg. Og贸lnie nie dajemy sobie prezent贸w, jedynie w tym roku wystrzeli艂a :D mog艂a juz nic nie dawa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
goscz 10;35. , spadaj mocherowy berecie, znalazla sie swieta krowa,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
no troche kicha... ja na jej miejscu jakbym si臋 zorientowa艂a - zapad艂abym si臋 pod ziemie - bo nie do艣膰, 偶e daj臋 aby tylko dac na odczepnego :O t jeszcze rzecz, kt贸radosta艂am od tej samej osoby!! :O:O:O ale co? a 艣wieczki s膮 bardzo 艂adne i po prostu bede ich u偶ywa膰 u nas w domu DObrze ze teraz da艂am jej eleganck膮 bombonierk臋, zje i nie bedzie problemu (lubi s艂odycze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moHerowy jesli ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja dostalam brzydki babciny obrus od tesciowej ze sztucznego materia艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mocherowy, moherowy temat o prezentach a wy z****** polonistki juz sie czepiacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie czepiam si臋 tylko szlag mnie trafia jak kto艣 si臋 wym膮drza a po polsku pisa膰 nie umie. Polonistk膮 nie jestem, raczej Polk膮, kt贸ra nie lubi niechlujstwa kazdego a j臋zykowego w szczeg贸lno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polk膮 ,polonistk膮 -jak ju偶 co艣 to z ma艂ych liter

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No I co bedziesz teraz rozmy艣la艂a przez miesi膮c o co te艣ciowej chodzi艂o ? Wyprztykala sie z kasy na 艣wi臋ta i da艂a co mia艂a Wielkie aj waj , podzi臋kuj i zapomnij :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poprostu swieczki sie nie podobaly to ci oddala bys na drugi raz wiedziala,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10.55 nie kompromituj si臋. "Polonistka :" z du偶ej litery bo nowe zdanie a "Polka " z du偶ej litery bo takie s膮 zasady : I Wielk膮 liter膮 piszemy: 1. Imiona w艂asne, ludzi i zwierz膮t np.: Barbara, Adam Mickiewicz, Maks. 2. Przydomki, pseudonimy i przezwiska ludzi np.: Boles艂aw Chrobry, Sokole Oko, Huba 3. Nazwy 艣wi膮t, dni, okres贸w 艣wi膮tecznych np.: Narodowe 艢wi臋to Niepodleg艂o艣ci, Wigilia, Bo偶e Narodzenie 4. Przymiotniki odpowiadaj膮ce na pytanie czyj? Utworzone od imion w艂asnych np.: Styl Sienkiewiczowski, Wiersz R贸偶ewiczowski 5. Nazwy gwiazd, planet i konstelacji np.: Saturn, Jowisz, Droga Mleczna, Wielka Nied藕wiedzica, Ziemia, S艂o艅ce, Ksi臋偶yc 6. Nazwy cz臋艣ci 艣wiata, pa艅stw i ich mieszka艅c贸w np.: Ameryka, Amerykanin, Polska, Polak, Europa, Europejczyk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
nie, nie bede rozmysla艂a, ale po prostu dziwnie mi sie zrobi艂o, chyba jasne parwda? niezbyt mi艂o i mo偶e troche przykro ze meni tak traktuje, w艂a艣ciwie delikatnie powiedziane - olewczo :) je艣li m贸j prezent dl aniej wr贸ci艂 do mnie po takim czasie. Przykre chyba troch臋 ;) Naprawde wola艂abym nic nei dotac, tak jak zawsze, nei robimy sobie mi臋dzy doros艂ymi prezent贸w wi臋c tym bardziej niczego sie nie spodziewa艂am i nie oczekiwa艂am z jej strony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
,,poprostu swieczki sie nie podobaly to ci oddala bys na drugi raz wiedziala,'' aha :) teraz b臋de wiedzia艂a ;) Troche do niej nie pasuje taki brak kultury, jesli zrobi艂a to celoweo (ale zak艂adam jednak 偶e nie, ze przypadkowo) - bo wielka dama z niej, niemal lwica salonowa, taka klasyczn apani domu zabawiaj膮ca go艣ci w najlepszym stylu, matrona, bu艂ka przez bibu艂k臋 i wszelkie 膮 臋 :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polk膮 polk膮 polonistk膮 Polonistk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polk膮, polonistk膮,ma tak byc sprawdzi艂am,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapomniala ze to od ciebie poprostu,a nie podobaly jej sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jezzu, ale cham贸wa :D sorry ale tak my艣l臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a sprawdzi艂a艣 z jakiej litery zaczyna si臋 s艂owo rozpoczynaj膮ce zdanie? Ludzie, wy chyba podstaw贸wek nie ko艅czyliscie, bo mnie w艂a艣nie tam nauczyli podstaw ojczystego j臋zyka! No chyba, ze wiekszo艣膰 z was to "ukryta opcja niemiecka" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
:( wiem, wiem co zrobi臋? wiem, 偶e nei ejst taka na jak膮 si臋 kreuje i nie mam si臋 co spinac i starac po prostu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lej na te艣ciow膮,teraz si臋 pzrekona艂a jaka jest niestety, chyba kazda jest taka sama ja bym powiedzia艂a me偶owei, 偶e te 艂adne swiece to prezent od ciebie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
nieeeee, raczej nie powiem, sama si臋 z tym niezbyt fajnie czuj臋, g艂upio mi nawet powiedziec M., 偶e mamusia zrobi膮艂 mi taki przej艣ciowy prezent, chyba ze wyjdzi ejako艣 w rozmowie ALe fakt, ze jak bede patrzy艂a na te 艣wieczki to bedzie mi si臋 艣mia膰 z niej chcia艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym delikatnie powiedziala mezowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja od te艣ciowej dosta艂am dwie fili偶anki ktore dosta艂a od kogos na imieniny. I wiecie co? Dla mnie to chamstwo,bo jej si臋 nawet nie chcialo cokolwiek pomy艣le膰 nad prezentem tylko na odpierdul si臋... Fili偶anki mi da艂a no k****.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 syrokko
hehe, ale widzisz, tobie nie da艂a prezentu, kt贸ry od ciebie kiedys dosta艂a :D:D a 偶e ty wiesz akurat o tych fili偶ankach... ;) normalnei by艂by fajny prezent :P

Udost臋pnij ten post