Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku to co się dzieje z moim małżeństwem to porażka

Polecane posty

Gość gość

i wcale nie w chwili urodzenia dziecka tylko już w ciąży zaczynało być kiepsko teraz to tragedia, Mąż mnie tak drażni, że niedobrze mi się robi jak na niego patrzę, a jak mnie dotyka to już w ogóle mam ochotę go odepchnąć i wykrzyczeć, żeby mnie nigdy więcej nie dotykał. To za sprawą tego, że będąc w ciąży odkryłam, że mnie zdradził, a teraz niedawno przyznał się do kolejnej zdrady. I on myśli, że będzie cudownie tak jak wcześniej. Ani o mnie nie dba, ani nie zabiega jeszcze po tym wszystkim muszę się go prosić o wszystko. Mam taką ochotę się wyprowadzić, ale znowu do moich rodziców jak mam wrócić to wolę posiedzieć tutaj, może trafi się okazja i kupię mieszkanie, bo nie wiem jak długo to zniosę.

Gość gość
jak masz kasę to szukaj mieszkanie i s ie wyprowadzaj, nie masz na co czekac.Zdradził cie już 2 razy wiec raczej marne szanse ze z tym skonczy. Olej go.

Gość gość
Ale świnia! ja na Twoim miejscu odeszłabym... wybaczyłaś raz,ale drugi?! bez sensu, będzie wiedział,że ciągle może to robić, a ciągnie go do innych... znajdź mieszkanie i w nim zamieszkaj jeśli nie chcesz z rodzicami. A w przyszłości może jeszcze szczęśliwie ułożysz sobie życie. Powodzenia!

Gość gość
Za pierwszym razem zdradził mnie tydzień po tym jak dowiedział się o ciąży. Tatuś za dwa grosze. Już wtedy powinnam się wyprowadzić, nie wiem co mnie powstrzymało. Może chciałam stworzyć pełną rodzinę dla naszej córki, ale nic z tego, bo ja się tak męczę, że z czasem się okaże, że większą krzywdę robię swojej córce.