Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To co sie dzieje

Polecane posty

Gość gość

w polskich szpitalach przekracza ludzkie pojecie,przed świętami oddalismy do szpitala matke mojego męża bo jej łóżko zajmowało dużo miejsca i nie mozna było swobodnie rozłozyć choinki,a spodziewaliśmy sie dość duzo gości.Wczoraj mąż wieczorem pojechał matke odebrać i okazało się że ona zmarła w wigilię na tzw.cichy zawał,po prostu serce przestało bić.Wyobrażcie sobie,ze szpital nas nie powiadomił o zgonie bo personel był ograniczony.Tesciową wsadzili do szpitalnej kostnicy i po sprawie,my jutro wyjężdżamy do Niemiec na sylwestra a tu taka szopka,mąż pojechał własnie do szpitala ustalić żeby teraz szpital wziął na siebie obowiązek pochówku bo my nie zdążymy,mamy wszystko opłacone i nie ma szans przesunąć terminu,ja się zastanawiam czy nie podac szpitala do sądu że nie powiadomili nas o zgonie,co sądzicie,założyć im sprawe czy sobie odpuścić?

Gość gość
Potraktowaliście ją jak przedmiot i jeszcze masz pretensje do szpitala?Co to za dziwactwa?Oddaliśmy do szpitala?Oddać to można rzecz do sklepu.

Gość gość
Lepiej jej było w szpitallu niz miałaby się wiercic na łóżku w otoczeniu nie tylko rodziny ale i osób jej nie znanych

Gość gość
Ale tak zwyczajnie oddać i to w dodatku na Świeta?Mi by serce pękło,gdyby ktoś tak się mnie pozbył z domu.

Gość gość
I pogrzebu też nie będzie,bo zabawa sylwestrowa ważniejsza.PROWO.

Gość gość
Uwazaj zeby kiedys dzieci ciebie tak nie potraktowali, moze wtedy zrozumiesz co zrobilas

Gość gość
Pogrzeb będzie,albo zrobi go szpital,albo my jak wócimy

Gość gość
Gdyby mi umarła matka to nawet nie myślałabym o zabawie.

Gość gość
N o tak,typowe polaczki,jak ktos umrze to będą opłakiwać przez tydzień,odmawiając sibie przyjemności itp,a póżniej rzuca się na to co pozostało po zmarłym

Gość gość
A co jest złego w żałobie po zmarłym?To,że ty własną matkę masz gdzieś,to oznacza,że każdy jest taki sam.

Gość gość
To teściowa jak już,ale nie ma to znaczenie,człowiek umiera i nic go nie wskrzesi,po co się umartwiac na siłe i odmawiac sobie przyjemnosci

Gość gość
0 / 10 :o