Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość servetka

niemowlę budzi się co pół godziny

Polecane posty

Gość servetka

Witam chciałam się poradzić innych mam w tej sprawie. Moja córeczka ma skończone 8 miesięcy w dzień śpi trzy razy dziennie po pół godziny, w nocy niestety budzi się co pół godz. Nieraz wystarczy tylko podejść do łóżeczka i szepnąć coś wtedy dalej śpi, a innego razu muszę ją przystawić do piersi gdzie pociągnie parę razy i śpi dalej. Smoczek nie pomaga, butelka z herbatka lub wodą też nie pomaga, mąż też wstawał zamiast mnie ale to też bez znaczenia i tak się budzi co chwilę. Wieczorem nie zasypia przy cycu tylko tata siedzi koło łóżeczka i czeka aż zaśnie... myślałam, że to przez ząbkowanie ale ząbki wyszły i nadal bez zmian...

Gość gość
a o której spi w dzień? brzuszek jej nie boli?

Gość gość
a może głodne? moje dziecko dopóki nie dostawało kolacji o 21 to jadł ok 18, budził się ok 23 zjadł i ładnie spał. Albo pampers? bo u nas te cudowne pampers active baby starczają czasem na godzine w nocy i wstaje pozalewany

Gość servetka
tylko co noc miałby ją brzuszek boleć hmmm sama nie wiem pampers zmieniam ale i tak jest prawie suchy także tu chyba tez nie w tym problem

Gość servetka
rano wstaje ok 8, pierwsza drzemkę ma ok 11 a następną kolo 16-17. Spać chodzi o 20 czasem śpi ok 12 i wieczorem juz nie spi... w sumie nie ma różnicy czy idzie spać o 18 czy 20 i tak od 12 maraton co półgodzinny w budzeniu się...

Gość servetka
ja już nie wiem co mam zrobić żeby chociaż dwie godz za każdym razem przesypiała...