Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty

Polecane posty

Gość gość

Jakie prezenty dostały wasze dzieci na gwiazdkę i ile mają lat? Tak pytam, bo lubię sobie poczytać takie głupotki. Jak chcecie to napiszcie!

Moja dziewięciolatka dostała małą maszynę do szycia, podświetlany globus polityczny, zestaw do samodzielnego robienia lakierów do paznokci z akcesoriami, 2 książki, pierwsze, osobiste kosmetyki do kąpieli (płyn, szampon i musujące kulki, wszystko ze sklepu z kosmetykami organicznymi), do tego słodycze i jakieś pierdoły typu spinki do włosów, kapcie - baletki, 2 bluzki, śmieszne skarpetki, mały breloczek do kluczy, słodycze. Wszystkie te prezenty były od nas (rodziców) i od jednych i drugich dziadków, dlatego taka ilość. A, jeszcze głośniki do kompa z wyprzedaży - za 15zł, bo dzień przed wigilią jej się popsuły :P

Gość Jaamajka
ja też jestem ciekawa ale co dostaje dziecko które ma roczek?

Gość gość
mój synek w Wigilię skończył 11 mcy, kupiliśmy mu jeździk chicco 4w1 (złożyliśmy się my, moi rodzice i moi dziadkowie) a od reszty rodziny miśki i kase(którą przeznaczyłam na ciuszki i zabawki)

Mój 8 letni syn dostał 2 zestawy klocków lego, robot - lego , ciastolinę, zegarek, klocki jenga,scrabble, stół z piłkarzykami, zestaw do samodzielnego zrobienia kryształów, smartfona,piżamę oraz słodycze.

Gość Antena_Aneta
Moja mała dostała kocyk zaffiro, taki bawełniany, mięciutki. Ale ma niecały rok, więc to bardzie prezent dla "rodziców małego dziecka". Ale wygląda na to, że śpi jej się pod nim miło :)

Gość gość
moja 21 miesięczna córcia na mikołaja dostała białego pieska lalki barbie który szczeka przy czesaniu a przy malowaniu ust szminka daje całusa , mówiąca lalkę Natalie i sorter w kształcie konika.... a na wigilie dostała słodycze lalkę i cymbałki

Gość gośćiowa
moja corcia ma 14 miesiacy. dostala biedroneczke haneczke..,i takiego kaczorka pchacza.super zabawka.moja mala juz dobrze chodzi a kaczorek jest na takim kijku ,gra spiewa ...ogolnie bardzo jej sie podoba.dostala tez klocki ale chyba jeszcze nie czas na nie

Gość gość
Moj 6 latek dostal rower, ipad, zestaw do robienia ksiazek, 3 ksiazki, czapke, koszule, bluzke i spodnie ze spidermanem, bluze i spodnie, skarpetki, 3 zdalnie sterowane samochody ( od rodzinki dlatego wyszlo potrojnie), pieniadze, slodycze i jeszcze jakies p*****lki. Dojda jeszcze conajmniej dwa prezenty, jeden od chrzestnego i jeden od mojej kuzynki.