Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd ściągacie aplikacje na smartfony

Polecane posty

Gość gość

Bo ja jak na razie nie mam żadnej a jak chce ściągnąć to mam komunikat że to nie jest ze sklepu Android Market i radzą żeby tego nie pobierać. To już nie wie czy ryzykować? I co to jest to Android Market? To najpierw też muszę ściągnąć na swój telefon?

Gość gość
teraz jest google play, a ta opcje da się wyłączyć i wtedy można ściągać nie tylko ze sklepu

Gość gość
Z google play- to market android. Z innego źródła nie pobieram, ale jak chcesz pobierać to musisz w ustawieniach coś odznaczyc żeby móc zainstalować

Gość gość
znaczy ja chyba mogę ściągać spoza sklepu ale wyskakuje mi kilka komunikatów, że działam na własną odpowiedzialność, że mogę uszkodzić swoje pliki i telefon :O To zawsze się przestraszę i nie ściągam, bo się boję...

Gość gość
najlepiej ściągać z google play

Gość gość
W google play też trafiają się trefne z wirusami

Gość gość
A jeśli nie mam pakietu internetowego i podłącze się z domowym wi-fi i naściągam sobie aplikacji za darmo to moja sieć (Plus) ni mi za to nie pobierze?

Gość gość
pewnie że się trafiaja, wiec najlepiej miec antywirusa i sciagac cos co duzo ludzi to pobiera , a android market teraz juz ma inna nazwe czyli google play to sklep z wieloma grami aplikacjami itd. sa darmowe jak i platne, ogolnie ciekawie zaopatrzony

Gość gość
Jak masz wifi to plus nie ściągnie kasy

Gość gość
nie pobierze ci, ale musisz pobierac przez wifi, wiec najlepiej wylaczyc ustawienia sieci komorkowych

Gość gość
Aha, pytam bo wcześniej Plus mi czyścił koto do zera i nie wiem czemu :O I ciągle mi się same jakieś aktualizacje ściągały ...

Gość gość
To wyłącz internet mobilny a włącz wifi

Gość gość
to wlasnie mowie, musisz wylaczyc ustawienia sieci w opcjach i wtedy tylko przez wifi ci bedzie sciagalo, a plus moze ci naskoczyc :D

Gość gość
Ale kiedy wpisuję w wyszukiwarkę Google "Google play" to mi wyskakuje taka tabelka gdzie na górze jest napisane ZAKOŃCZ WYKONYWANIE AKCJI i na dole mogę kliknąć do wyboru: Internet Sklep Play To co mam wziąć?