Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra nie naszykowala nic do jedzenia

Polecane posty

Gość gość
dobrze napisane, siostra to najblizsza rodzina i domownik, a nie krolowa angielska. nie wyobrazam sobie takiej sztucznej relacji z siostra.

Gość gość
nie duszę gniewu w sobie normalnie z nią rozmawiam,ale mój mąż powiedział ,że nie będzie przez całą Polskę jechał żeby jej fochy oglądać i zwyczajnie wstydu się najadł,bardzo był zły i jest do dziś bo bardzo nalegała byśmy przyjechali nie była to łatwa podróż szczególnie dla mnie byłam w 6miesiącu bałam się jechać niby nic tylko daleko,ale ona tak prosiła,naprawdę, mąż powiedział,że nigdy więcej ona durnia z niego nie zrobi,po prostu nie odwiedzamy się,skoro mąż nie czuje potrzeby nie będę go namawiać. I tak jak pisałaś posiedzieć razem w kuchni coś przygotować,nie pojechaliśmy z gołą ręką,zrobiłam zakupy dla 8 osób na co najmniej 3dni ale jej foch na męża....ja też wkurzam się na mojego nie raz i nie dwa ale nawet jeśli są goście to nie wyżywam się o to przecież na gościach. Eh każdy mądry póki nie znajdzie się w takiej sytuacji ;)

Gość gość
nie wiem tam ja wiencej tam nie jade za pieniądze na paliwo kupie sobie tyle jedzenia ze nie potrzebuje jej łaski a jak bedzie tutaj ta p***a hciala przyjechac to powiem ze nie ma nas w domu i niech sie p******i

Gość gość
A może twoja nie robiła jedzenia bo wraz z rodziną spędzała święta gdzie indziej? Ja ze swoją rodziną na święta jechaliśmy do mojej mamy jedzenie które przygotowałam zabrałam ze sobą tam i jak coś zostało to zostawiłam. Dziś w gościach co prawda bez zapowiedzi była teściowa i też nie dostała jakiejś super wyżerki. Wgl jak można wymagać od kogoś takiego czegoś?

Gość gość
boze ale z ciebie chamka, nie wyobrazam sobie takiej siostry, w zyciu bym cie do siebie nawet nie wpuscila, masakra

Gość gość
k***a ale sie usmialam k***a

Gość gość
Siostra cię miała nakarmić, bo przyjechałas? A te ciastka to za darmo dostałas? Wredna baba...

Gość gość
biedna kolejna krowa w ciąży która wymaga czerwonego dywanu z tego tytułu. żreć za darmo, pieścić i w d**e wchodzić, mądra ta twoja siostra