Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałośni faceci z sympatii

Polecane posty

gość Ewa rozumiem, że zrezygnowałaś z poznawania tam panów?usmiech.gif / tak naprawdę celem nie było poznawanie panów, tylko podwózka z pracy na peryfeiach miasta do domu, a raczej w jego okolice :) dokładnie nie poznawałam ludzi z sympatii, tylko przez czat chyba na onecie, juz nie pamiętam niecałe 10 lat temu poznałam swojego faceta, więc temat się skończył, ale wspominam z rozrzewnieniem i niejaką czułością :)

Gość gość
mało kto ma dziś klasę a wy tak psioczycie jak byście mieli być lepsi ludzie o czym wy rozważacie czego się spodziewacie spójrzcie w lustro posłuchajcie czasem samych siebie cudzych ganicie siebie nie znacie.Obecnie na palcach jednej ręki ludzi z klasą ze świecą szukać a będzie coraz lepiej,przecież rosną już rzesze wychowanych z klasą będą wychodzić z naszych domów.

Gość gość
kolejny kwiatek Wam dorzucę- pisałam z gościem na gg i on stwierdza " w sumie nudzę się, może byśmy się spotkali?";/

Gość gość
Poszukiwanie na czatach i portalach ludzi z klasą to jak doszukiwanie się u starej prostytuty oznak dziewictwa... :classic_cool:

Gość gość
To ja miałam lepszy numer. Zagadał do mnie na sympatii pewien facet. Pełna kultura, wygląd też ok, wykształcony, dowc*pny.Ideał! I tutaj zapaliła mi się czerwona lampka bo pewnie gdzieś ukryty jest haczyk no ale z czasem przestałam go analizować. Spotkaliśmy się 2 razy, było git gitara. Umówiliśmy sie na 3 spotkanie. Siedzimy w galerii handlowej, pijemy kawkę i on wypala do mnie tak: "no to się zbieramy do mnie, nie?" No ja lekkie zdziwienie i pytam po co, na co a on do mnie: "no chyba nie sądziłaś, że te randki to w czynie społecznym dostałaś, musisz teraz za nie zapłacić". Od słowa do słowa wyszło, że od początku chodziło mu o seks - tylko i wyłącznie. Gdy sie skapnął, że nic z tego nie będzie to na cały głos krzyknął: "masz syfa prostytutko, nigdy więcej się z tobą już nie spotkam". Miny ludzi bezcenne, a ja nie wiedziałam gdzie się podziać.

Gość rrrss
Masakra z tymi chlopami... Ja abstrahujac od sympatii bo nigdy tam konta nie mialam, mam w zyciorysie pare standardowych tekstow od facetow kiedy sobie zdawali sprawe ze nie jestem zainteresowana: - ale ja wcale nie myslalem o tobie jako o dziewczynie (tak, pewnie jako o wujku) - dla mnie to nie problem, ale za to ty nie wiesz ile tracisz; - przestan czekac na ksiecia z bajki - ja tak naprawde wcale nie szukam dziewczyny - zmarnowalem tyle czasu.

Gość gość
ja proponuje skypa lub spotkanie,ale panowie chyba sie boja,chca pisac w nieskonczonosc,mi szkoda czasu pisze im to otwarcie,naprawde nie wiem czego mozna sie bac,jak cos nie pasuje to sobie dziekujemy i dowidzenia,i co 2 spotkania w realu i nic z tego,jeden sknera a drugi madrala,wszystko wiedzial najlepiej

Gość gość
- zmarnowalem tyle czasu no i zmarnował

Gość gość
jeśli mądrala a mówi do rzeczy to ja nie wybrzydzam ,chociaż można się czegoś nauczyć, no ale jeśli nam tylko jedno w głowie to wybaczcie.

Gość gość
Uczymy sie w szkole. Spotkanie ma sie podobac.

Gość gość
A to nie jest trochę tak, ze trzeba poczekać i nie spieszyc się? Warto się najpierw trochę poznać. wiem, co mówię, bo swojego męża poznałąm w Sympatia.pl... Nie poszłam na randkę z pierwszym lepszym., jak nie miał nic w mailu do powiedzenia, to po prostu grzecznie się żegnałam, a umawiałam się ytylko z tymi, którzy mnie zaintrygowali. Najważniejsze to wiedzieć, kogo i czeo się szuka i samemu mieć coś do powiedzenia :) Trzymam kciuki.

Gość gość
o czym najlepiej rozmawiać z kobietą przez maila i jak ją w ogóle zaintrygować swoją osobą?

Gość talararka
hhaha śmieszne te historie :D