Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żałośni faceci z sympatii

Polecane posty

Gość gość

Pisałam z gościem, wydawał się spoko, miły, dorosły, ciepły. Mieliśmy się umówić na kawę(on proponował) i wali mi tekstem: "to przyjedź po mnie autem";/ wielki książe się znalazł;/ Boże skąd tacy faceci się biorą!! Inny mi wali tekstem: " w sumie nudno w domu, spotkajmy się więc". Gdzie tacy debile wyrastają?

o, kochana, już zapomniałam te teksty :) ale mi przypomniałaś :) a miałaś przypadek, że facet po kawce "nie miał drobnych" i musiałaś za niego zapłacić? ;)

Gość gość
heh nie umówiłam się z nim, nie jestem taxi;/ ale inny mnie na piwo zaprosił kiedyś i siadamy przy stole w knajpie, a on "wiesz mam mało kasy", a ja na to " nie martw się kryzys dotyka wszystkich" hahah żałość, myślał, że mu postawię piwo chyba;ppp

Gość gość
hitem był gość z którym umówiłam się na spacer, a on mi pisze na gg na godzinę przed spotkaniem "sorki nie mam kasy na bilet autobusowy, przełożmy spotkanie proszę"

Gość gość
glupie c**y,zostaniecie same, wielkie ksiezniczki sie znalazle, zalosne

Gość gość
dziewczyny, a ja spotkałem się dziewczyną z sympatii i też jakaś dziwna była, to chyba nie ma reguły.

Gość gość
nie no moze mamy stawiac wam wszystko. skoro facet zaprasza na randkę, to facet płaci, sorry;/

Gość gość
:D dajcie cos jeszcze...:D:P

Gość gość
siedzimy w pubie gość: "sorry idę się ODLAĆ"

Gość gość
a ja Wam powiem ze sa i wyjątki. Mój brat poznał się na sympatii właśnie z dziewczyną. W marcu 2012. I co? Zaręczeni są. Ale to taki myślę wyjątek. I nie jest tak kolorowo. Ale próbujcie. Mnie się się udało,a chciałam tak jak brat:P

Gość gość
mialo prawo mu sie zachciec :D

Gość gość
koleżanka miała spotkanie takie, że czekala na faceta w umowionym miejscu.bylo to pierwsze spotkanie. gość wbiega i ją ŁAPIE ZA RĘKĘ i gdzieś ciągnie;/

hmmm... drugi hit uwaga umawiałam sie tylko na odwiezienie z pracy do domu, ewentualnie z kawą po drodze na gg czy tam inaczej, ale przez net: mam piękne volvo :0 przyjadę granatowym volvo dobra, czekam, chłopaki w oknach :) podjeżdża zdezelowaną 340, chłopaki w brech, ja nic, złaże, wsiadam on: może pojedziemy na lody zamiast kawy? (upał, lato) ok jedziemy i tu uwaga! do spożywczaka, kupił dwa lody w kubeczkach, takie namniejsze uwawił mnie jak nigdy wsiada z tymi lodami, ja czekałam w samochodzie (samochód to brzmi dumnie :) ) i dalej - może pojedziemy do mnie zaciekawiło mnie, jakiego ma jeszcze asa w rękawie :) dobrze jedziemy jakiś domek po dziadkach na przedmieściach, skóry dzika na podłodze, boazeria, ubrania wieszamy na jakiś jelenich rogach czy innych czaszkach włącza Borewicza, siadamy sobie i jemy te lody z kubeczków / nie zapomnę tej "kawki" do końca życia to było jakieś 10 lat temu a do tej pory śmiać mi się chce okropnie na samo wspomnienie (i wszystkim, komu to opowiadam)

Gość gość
Widocznie nie zasłużyłyscie na bogatego. Ewa kółku nie śmiej się z cudzego domku, bo nie jeden przyjechałby do ciebie i cie obsmiał :-D

ni e śmieję się z domku, tylko z jego właściciela-ciołka, jakich mało młody chłopak i siedzi w tych skótach, rogach i Borewicza oglada... i on chciał sobie babkę znaleźć... ciekawe, czy któraś się skusiła na tego myśliweczka :) :) :)

Gość gość
o ja teeeż nieraz płaciłam za facetów straszne to i jeszcze w drodze powrtonej po 1 spotkaniu gdy mnie odwoził zabrał mnie zatankować swój samochód

Gość mateuszek_26
ja w życiu byłem na 3 randkach i wam zazdroszcze.

nie mowcie ze wszystkie zabawne sytuacje z internetowego randkowania zwiazane sa z kasa. to byloby patologiczne... ;)

Gość mariiiia
nie wszystkie, ale na pewno spora część. jednak feminizm nie przeżarł jeszcze tradycyjnego romantycznego bon tonu, niestety wielu chłopaków to prostaki i nie wiedza jak się zachować i to zwykle idzie w parze z innymi ich dziwacznymi zachowaniami

nie, no mój rogaś z doliny roztoki był pewnie relatywnie kasiasty :) ale lubił sobie chłop zjeść loda z kubeczka na łosiowej skórze oglądając Borewicza :)

Gość gość
Ale wybrzydzacie. wielkie księżne. Mnie na ten przykład ten gościu od lodów i Borewicza by odpowiadał. Zaintrygował mnie. :)

Gość mariiiia
a jesteś dziewczyną? wlaściwie też miałam randkę z wielbicielem dzików. Lubił, w okolicach Krakowa, zasypiać sobie na ławeczce w lesie i gdy zebrały się kiedyś wokół niego dziki, a było nad ranem, grał im na flecie. na prawdziwym flecie, tylko jakimś dziwnym, pokazywał mi go.

Gość gość
Zbereznik bo największa i najstarsza prawda świata głosi, że kobiety to materialistki, i najbardziej zależy im na pieniądzach, dlatego większość ich problemów względem mężczyzn, dotyczy pieniędzy a raczej ich niedostatku.

Gość gość
,,a jesteś dziewczyną? wlaściwie też miałam randkę z wielbicielem dzików. Lubił, w okolicach Krakowa, zasypiać sobie na ławeczce w lesie i gdy zebrały się kiedyś wokół niego dziki, a było nad ranem, grał im na flecie. na prawdziwym flecie, tylko jakimś dziwnym, pokazywał mi go." - super, ja tam mogłabym takiego ciekawego leśnika poznać. Granie na flecie dzikom? No no no. :)

Gość nn79
Też się zastanawiam co tacy faceci sobie myślą. Ja jestem biedny i dlatego nawet nie proponuje spotkania dziewczynom, wiem że bez kasy i tak nie mam szans. Dziwne, że inni o tym nie wiedzą.

Gość nn79
zależy jak się wygląda

Gość gość
na kolacje do czech,na lawce w parku kawalek pizzy do reki,a myslalam fajnie bedzie zaprosil mnie na kolacje do Karwiny ;)