Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Revalid nie pomaga pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje włosy są zniszczone od rozjaśniania i prostowania, od miesiąca biorę Revalid 3 kapsułki dziennie i włosy jak wypadały tak wypadają... :/ nie wiem co mam robić, bo sporo naczytałam się, że efekty są widoczne już nawet po 2 tygodniach, a ja ich nie widzę! fakt, na początku czasem zapominałam wziąć tabletkę raz na jakiś czas, ale to chyba nie owinno mieć większego wpływu :/ po jakim czasie działały na Was tabletki revalid?

Gość gość
nie no pewnie nie przyjmowalas regularnie tabletek i sie dziwisz ze nie ma efektu no co za debilka:o

Gość gość
gościu z 18:49 sam jesteś debil i do tego czytać nie umiesz, żal mi cię

Gość gość
bierz calcium pantothenicum ( pantenian wapnia- wit. B5) już po kilku dniach włosy przestają wypadać, ja biorę 3 tabletki dziennie, (dawkowanie do 6 na dobę), tabletki są tanie opakowanie 50 szt. kosztuje 7-8 zł w aptece)i skuteczne, a i włosy szybciej rosną, bo przyjmuje się, że włosy rosną o.k. 1 cm miesięcznie, a mi po miesiącu urosły 1,5 cm, takie już mam odrosty a rozjaśniałam przed Andrzejkami czyli nie cały miesiąc temu. Niektórym podobno calcium też nie pomaga, ale warto spróbować za taką cenę, u mnie się sprawdził

Gość gość
dzięki, wypróbuję