Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawiacy dlaczego nikt was nie lubi

Polecane posty

Gość gość

bylam na wczasach u gorali w zakopcu pytali skad jestesmy my z wroclawia to milo porozmawiali z nami napilismy sie wodki. sasiedzi z pokoju obok krakusi, wyksztalceni inteligentni, razem z gospodarzem obmawiali trasy na rysy itp. przyjechali warszawiacy, bardzo zamozni, nowym samochodem, pan komendant policji pani umalowana blondynka przy kosci, od razu przechwalki, kolekcjonuja antyki, corka gra na fortepianie, zarobki czterocyfrowe. nikt nie chcial z nimi gadac

Gość gość
Jesteś świetnym psychologiem społecznym. Na próbie jednej pary takie wnioski? Gratuluję! To jak nasze sondaże przedwyborcze, skala błędu 100%...

Gość gość
nie trzeba być psychologiem i nie są to odczucia tylko tej osoby. Warszawiacy to ludzie próżni i zarozumiali, z wyższością traktują innych, są kłótliwi, chytrzy i niegrzeczni.

Gość PraweaTywea
Nie wiem dlaczego ale zgadzam sie ze nikt nie lubi. Na Pomorzu nie lubimy :)

Gość gość
Nikt nie lubi Warszawiaków, takie są fakty.

Gość gość
Pozdrowienia z Wrocławia my też warszawiaków nie lubimy ;)

Gość PraweaTywea
Pozdrowienia z Kościerzyny na Pomorzu dla Wrocławia :D

Gość gość
jeżdżę często do Warszawy i nigdy nie zdarzały mi się złośliwości ze strony Warszawiaków, wręcz przeciwnie na drodze wydają się bardzo sympatycznymi kierowcami. Niestety tego samego nie mogę powiedzieć o Krakusach :)

Gość gość
ja jestem z kołobrzegu i uważam, że warszawka to wiocha totalna, paniusie na szpilkach chodzą po plaży i takie księżniczki że nie można słuchać, w Krakowie fajnie ludzie, mam stamtąd znajomych ze studiów i super są :) Sama też bywałam i w Krakowie i Warszawie i w Krakowie większośc super, paru wariató i "artystów" sie znalazło ale wszyscy mili i sympatyczni a Warszawa to prostaki i najbardziej żenujące jest jak twierdzą że oni są super a słoiki im wstyd robią :D

Gość gość
a mi to lata czy ktoś mnie lubi czy nie lubi

Gość gość
Ja jestem z Wawy i mam to wasze lubienie w d***e

Gość gość
i tak wy wszyscy do tej Wawy zapi..lacie do roboty cymbały

Gość blondi1111
Bo to właśnie całą złą opinię wypracowują ci co przyjechali z wiochy zabitej dechami za chlebem

Gość gość
tak, oczywiście, calutka Polska się zlatuje do Wawy do roboty, bo przecież gdzie indziej to pracy nie ma! Dlatego was nikt nie lubi warszawskie ciule, uważacie się za pępek świata i jedyne miasto w Polsce gdzie można dostać kasę na obiad. :D I jakby ktoś miał jakieś podejrzenia to jestem ze Szczecina i pracy mam tu dostatek, nie muszę do Warszawki po pieniądze na życie lecieć!

Gość autorkaaa
No tak ale ci co przyjezdzaja za chlebem tzw słoiki to oni chyba sie na bucami i nie przechwalaja sie bo nie maja czym, a ci co sie tak przechwalali to byli rodowici warszawiacy na bank. Ja nie bylam nigdy w warszawie czasem w telewizji jedynie widze takie dziwne absurdy np ze ktos zniszczyl swieto niepodleglosci jak policja mogla na to pozwolic w kazdym innym miescie by zostali spalowani, albo ta tęcz... marnowanie pieniędzy nóż sie w kieszeni otwiera zamiast otworzyc jakis przytułek albo sypialnie dla bezdomnych... nie rozumiem tego miasta i tych ludzi

Gość autorkaaa
z tego co widze to warszawa jest miastem absurdow, wiadomo w kazdym miescie absurdy sie zdarzaja, np uwazam ze we wroclawiu za duzo sie wydaje pieniedzy na imprezy a brakuje na żłobki, ale te tecza... to chyba tylko u was, kilka razy wydawac TYSIACE zlotych na renowacje to sie w pale nie miesci.

Gość gość
Wszedzie sa buce i wsioki i wcale niemalo w Krakowie.

Gość gość
czemu warszawa nienawidzi krakowa i na odwrot? Moze dlatego ze w Krakowie sa ludzie kulturalni wyksztalceni i majacy honor?

Gość blondi1111
Ta nienawiść wynika z historii. Przestańcie wszędzie są ludzie i parapety. Osobiscie rodowity warszawiak mi nie przeszkadza, gorszy jest ten co mu słoma z butów wystaje, a podaje się za warszawiaka

Gość Rodowity  Warszawiak
Bo my mamy metro i wieżowce, a wy nie ciemnioki

Gość Rodowity  Warszawiak
I stadiona jeszcze mamy i butiki. Widzieliście kiedy butik?

Gość gość
Mieszkam w Warszawie od urodzenia i nie dziwie sie ,ze nie lubią Warszawiaków.Chamstwo ,prostactwo i lto wie co jeszcze.Oczywiście nie wszyscy,ale duży procent.

Gość gość
O kurde warszawiaków a nie Warszawiaków,sorry:O.

Gość gość
i stadiona co wygląda jak koszyczek wielkanocny, hihi. Nie złote tarasy sa ok, C.H. Janki- ja tam kocham jeździć na zakupy mino , że mam do was 300 km. Ale mam też sentyment, bo w w-wie się wychowałam. Do Krakowa mam bliżej, ale nie zachwycają mnie ani ludzie, ani miasto. Ludzie są wszędzie jednakowi.

Gość gość
22:46 HAHAHAHAHahahahahahhhaha padłam:D W samo sedno! Rozgonić cały cyrk z wiejskiej! Przenieść stolicę (a nie "stolycęę") do Krakowa; zdemontować tęczę, zutylizować GENDER! Warszawa to ZŁO

Gość gość
Za granicami też warszawiaków nie lubią. Illinois się zgłasza.

Gość gość
Sydney też

Gość gość
pewnie z zazdrości ludzie nie lubią warszawiaków. w innych krajach jest podobnie. Np w Niemczech nie lubia berlinczykow, we Francji paryzan...... nic nadzwyczajengo

Gość gość
Bo to jest tak: jest Wola i Ochota, ale z drugiej strony Bródno i Włochy!

Gość gość
warszawa ma wieki kompleks stolicy to jej największy problem