Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawiacy dlaczego nikt was nie lubi

Polecane posty

Gość gość
dlaczego każdy warszwiak zbiera antyki??!! k***a jakie to wieśniackie :P

Gość gość
a ja znam zwyczjnych Warszawiaków, rodowitych, ale bez pięciocyfrowej pensji, są zwyczajni, nawet bardzo fajni, widuję ich raz w roku a przez resztę bardzo miło wspominam, buraki zdarzają się wszędzie, na warszawkę łatwiej najechać więc większość korzysta, niejednokrotnie z zazdrości

Gość gość
Nic dziwnego, Warszawa to teraz wiocha bo sami przyjezdni, kto dziś tam jest rodowitym warszawiakiem?

Gość gość
ktoś jednak jest, nie wyjechali wszyscy rodowici bo wiocha się zjawiła

Gość gość
Takiego snobizmu jak zaprezentowali przyjezdni to w życiu nie widziałam w Warszawie przez 35 lat.

Gość gość
Tylko gadki o kasie, stanowisku i odpowiednim towarzystwie. Oni myślą, ze tak wygląda życie w Warszawie i do tego się chcą upodobnić.

Gość gość
a może znajdzie się element z poza W-wy, który wbrew wszystkiemu lubi Warszawiaków?

Gość gość
Znane zjawisko socjologiczne. Grupa, która czuje się niepewnie i nie zna rzeczywistości ma jakieś stereotypowe wyobrażenia tej rzeczywistości i usiłując sie do tego upodobnić przesadza.

Gość gość
wszystko w temacie

Gość gość
Ja bardzo lubię Warszawę, to moje miasto, ale nigdy mi się nie wydawała czymś wyjątkowym. Ot, duże brudne miasto, niektóre ładne okolice. Jak wszędzie.

Gość gość
Mieszkam w Warszawie od urodzenia i jakoś antyków nie zbieram. Miałem taką prace że bardzo dużo jeździłem po Polsce i bardzo rzadko ktokolwiek okazywał mi niechęć, a nigdy nie ukrywałem z kąt jestem ani się tym nie chwaliłem bo niby czym ? korkami, drożyzną, wiejską, demonstracjami czy bufetową która nie udolnie rządzi w tym mieście, Ale to jest moje Miasto i nie psioczcie tak na nie bo to jest i Wasza Stolica I Wasi Ziomale też tu mieszkają Pozdrowienia z Warszawki

Gość gość
Ha maja tez antyków nie zbieram, tylko w bloku mieszkam.

Gość gość
Śmieszy mnie to .Warszawę widzieliście na pocztówce , prawd ziwego Warszawiaka nie znacie ale oczywiście "nie lubicie" KOMPLEKS PROWINCJI MACIE I TYLE

Gość gość
Podkowa Leśna jest piękna- miasto ogród.

Gość gość
a wy ciule z prowincji co możecie co najwyżej pod sklepem na rogu postać a my i nasze dzieci możemy sie rozwijać teatr, filharmonia , balet, muzea, wernisaże , wystawy, dla dzieci zajęć dodatkowych co nie miara a co u was sklep na rogu i winko ha ha ha

Gość gość
Ha ha kompleks prowincji... Tak to tłumacz zamiast przyznać, że warszawiacy swoją arogancją i pychą przechodzą granice przyzwoitości.

Gość gość
Mieszkam tak przy okazji w jednym z największych miast na Zachodzie, nie imponuje mi ta twoja Wsiawka.

Gość gość
Największe buraki mieszkają w Krakowie, zakompleksiony motłoch.

Gość gość
gość Mieszkam tak przy okazji w jednym z największych miast na Zachodzie, nie imponuje mi ta twoja Wsiawka. x Ale żaden Warszawiak nie wypisuje na ogólnopolskim forum że nie lubi ludzi np. ze Zgorzelca

Gość gość
hmm to co opisalas/opisalas zdarza sie wszedzie warszawiacy nie sa tacy z ta warszawka to jakis mit

Gość gość
nikt nie lubi warszawiakow przez was wiesniaki ktore sie tutaj zalegliscie i ta wioske przywiezliscie do tego wspanialego miasta o ktorym gowno wiecie przywiezliscie. wy nie znacie tutaj zadnego historycznego miejsca nic wartosciowego dla was to kultowym miejscem sa zlote tarasy arkadia kluby typu plan b czy pkp powisle gdzie pijecie w promocji jakiegos taniego wygazowanego sikacza za 5 zlotych i siedzicie gola dupa na chodniku betonie majac swoje wi fi wow wow cudo pieknie was wydymali aaa zapomnialem ze dla was historyczne miejsce to tęcza :D ahahah buractwo pospolite hipsteria dno dna

Gość gość
nie ma cwaniaka nad warszawiaka.. CHYTRZY DO POTĘGI, ZE WSZYSTKIM MAJĄ PROBLEM, nie przystosowani do życia poza warszawką. Każdy biznes a raczej próba z warszawiakiem kończyła się porażką. Za złom chcą jak za nowe, a przy zakupie to merca ale płacę z łaską jak za malucha!

Gość gość
:-) pozdrowienia z Warszawy ,macie racje pełno tu dziwnych jednostek ,ale są też perełki i są też takie i w Krakowie i w innych miejscowościach ,trzeba mieć szczęście do ludzi,idealna jest zawsze mniejszość

Gość gość
Jak nie lubicie to wypierd..... z wawy sloiki

Gość gość
Wiem jacy są bo nieraz miałem z nimi do czynienia, wszędzie (poza warszawą) problemy, zachowują sie trochę jak ruscy nowobogaccy, na każdym urlopie mieli z czymś problem. Wstyd mi za nich bo sam urodziłem się w wa-wie ale na szczęście tam nie mieszkam. Być może tak jak pisali wcześniej to grupa ze słomą z buciarów która osiedliła się w stolicy.

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
"Jak nie lubicie to wypierd..... z wawy sloiki" i to pisze właśnie taki burak ze słomą wystajacą z buciarów, który przyjechał z wiochy i wiochę robi. Wstyd mi za takich, sam urodziłem się w wawie ale na szczęście tam nie mieszkam i wcale im nie zazdroszczę, mam nowy domek w spokojnej okolicy i żyję w zgodzie z naturą i okolicznymi mieszkańcami. A warszawiacy sami sobie stwarzają problemy, na każdym urlopie dawali upierdliwie o sobie znać.

Gość gość
Wypraszam sobie ! Jak ktos mi jedzie na miasto gdzie sie urodzilem to nie oczekuj ,ze bede przytakiwal. Jestem rodowitym Warszawiakiem i jestem dumny z Warszawy

Gość gość
Burakiem to jestes Ty ! bo nie szanujesz swoich korzeni

Gość zekea6m
gość 2013.12.27 nie trzeba być psychologiem i nie są to odczucia tylko tej osoby. Warszawiacy to ludzie próżni i zarozumiali, z wyższością traktują innych, są kłótliwi, chytrzy i niegrzeczni. Tak! Zgadzam się, tata poznał warszawiankę i jest tak jak mówisz, jest kłótliwa, przechwala się i jest czasami niegrzeczna!