sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 Witam Panie. Ostatni okres miałam 24-28 listopada. Kochałam się z chłopakiem 6 oraz 10 grudnia (bez zabezpieczenia). okers miałam dostać 4 dni temu a tu nic ;/ czy to mogło wystąpić w czasie dni płodnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 nic nie wiadomo , a doszlo do wytrysku ? zrob test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Zrób test :) po miesiączce są chyba dni płodne zawsze jest ryzyko na zajście w ciąze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 Yyyy robiłam w dniu spodziewanej @ i jedna kreska... Tak doszedł we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 I do tego wszystkiego mam biały śluz, lekko kłuje mnie w podbrzuszu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 wydaje mi sie, ze istnieja szanse na ciaze, bo wtedy mniej wiecej wypadalyby dni plodne. Moze kluje Cie, bo okres sie zbliza, glowa do gory, musialabys miec pecha, ale nie rob tego wiecej bez zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 kłucie w podbrzuszu może świadczyć o tym, że macica się rozciąga ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 no na bank :D zaraz jej napiszecie, ze bedzie miala parcie na pecherz jak pod koniec ciezy sie ma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 A słyszałam jeszcze, ze jeśli chłopak "jara zioło" jest mniejsze prawdopodobieństwo żeby zrobił fasolkę, czy to prawda. Bo właśnie mój facet pali... Trudno jeśli był by dzidziuś też bym się cieszyła bo jednak 23 latka mam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 ale glupoty gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 poprostu pytam bo obiło mi się o uszy takie stwierdzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 musialby jarac chyba przez 20 lat tak jak palacze papierosow i tez nie jest powiedziane czy na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 o ile czytałam to spowalnia plemniki, jutro do apteki po kolejny test i sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 tylko zrob rano z pierwszego moczu! i daj znac jak wyszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 A to jeszcze nie bedzie za wcześnie na robienie go ? Znajomej dopiero po miesiącu wyszedł pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 jak zrobisz z porannego moczu to powinien pokazac juz w dzien spodziewanej miesiaczki wiec u ciebie juz ten dzien minal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesunia17 0 Napisano Grudzień 27, 2013 dziękuj***ardzo :) jutro napisze a zaraz jade do apteki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia8777 Napisano Grudzień 27, 2013 to w takim razie powodzenia i oby wszystko bylo po twojej mysli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Ale ty głupia jesteś widać ze to chciałaś tego żeby doszedł w tobie i ze liczysz na to ze będziesz w ciąży .Dzieci dorosłych nie oszukają. W tych postach dokładnie można zrozumieć o co ci chodzi i co nie wiedziałaś może ze miedzy 6 a 10 były dni płodne proszę cie .Porażka zrób test bo masz 99,9% szans heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2013 Negatywny :) no ale dalej brak @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksia8777 Napisano Grudzień 28, 2013 no to super :) na pewno nic ci nie jest nie nakrecaj sie juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach