Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wypada zaplacic a opieke nad psem

Polecane posty

Gość gość
no dokładnie, bachory są kłopotliwe, a psem zajęłabym się z przyjemnoscią, uwielbiam zwierzaki :)

Gość gość
no i niech sobie dalej wyobraża złote góry, 100 zł piechotą nie chodzi

Gość gość
a tak szczerze,ty cały tydzień za 100 zajmowałabyś się czyimś psem? Bo ja nie,albo umawiamy się że nic nie płacę albo godne pieniądze. 100zł to daję bratanicy za to,że jak wyjeżdżam w delegację na dzień czy dwa,to ona z koleżankami śpi w tym czasie w moim domu,mają dla siebie cały dom i pełną lodówkę.

Gość gość
zależy ile kto ma kasy !! dla mnie 100 zl za taką opiekę to dużo zarówno jak bym miała płacić i jak bym miała tyle dostać (zarabiam 2500 zl )

Gość gość
Ja keszcze nie zarabiam. Mam 18 lat ale tl w koncu moj pies wiec zaplace za niego ze swoich oszczednosci. Moja kolezanka jest rok starsza ode mnie. Wiem ze powinnam uscislic kwote na poczatku ale nie zrobilam tego:( Te kilka osob ktore mi proponowaly mowily ze nie chca pieniedzy a jen sie zapomnialam zapytac. Skupilam sie.na.uzgadnianiu szczegolow:( Wiem, moj blad ale chce.wubrnac z tego z twarza. Moz masz racje, dam jej wiecej pieniedzy.

Gość gość
a tak szczerze,ty cały tydzień za 100 zajmowałabyś się czyimś psem? to mogła na początku ustalić ile za to weźmie, a teraz pozostawiła tę kwestię autorce więc nie powinna być rozczarowana żadną sumą. Teoretycznie

Gość gość
Odpowiadajac na Twoje pytanie.Zeby nie bylo ja zajmowalabym sie.czyims.psem najpewniej za darmo. Ale.przeciez.nie bede wymagac tego od kogos innego:) To zrozumiale ze za taka usluge.sie.placi!:) Dlatego tez zalozylam ten watek zeby dowiedziec sie ile wypada dac:)

Gość gość
no właśnie tylko teoretycznie,trudno tym razem daj jej trochę więcej,nie zamkniesz sobie furtki na ewentualnie następny raz potrzeby zostawienia z kimś psiaka,a na drugi raz to już nie wpędzisz się w taką powiedzmy kłopotliwą sytuację,każdy popełnia błędy niedomówień ważne byś tym razem wyszła z honorem,bo ja nie wiem,ale młodzież teraz taka mściwa,jeszcze cię obsmaruje na fb i nikt więcej nie będzie chciał c***omóc.

Gość gość
neta masz,masz,znajdź strony"domowych" hoteli dla psów sprawdź ceny będziesz miała wyobrażenie.Ja też wolałabym płacić,a nie potem jakieś kwasy za plecami.

Gość gość
Nie badzcie tacy nerwowi! Moja kolezanka napisala do mnie po zobaczeniu ogloszenia na tablicy ze z checia mi pomoze. Zapytalam sie jak jej to wynagrodzic ale ona odparla ze to zaden problem dla niej bo sama wychodzi ze swoim psem. Jutro jade odebrac pieska od niej. Dzisiaj jeszcze napisalam do niej, ze przeciez.nie istalilysmy kwoty jaka mam jej zaplacic. Ona powiedziala.zebym dala tyle ile.moge i ile.uwazam. Poprosilam ja.o konkretna kwote, bo wiem ze moja wina ze tego nie uzgodnilam wczesniej wiec zaplacilaby tyle ile.sobie by zazyczyla. Ona powiedziala ze naprawde nie wie i zaczela.jak gdyby nic kontynuowac ze moj pies.sie.swietnie.sprawuje. Ze jest bardzo grzeczna i spokojna i w ogole.przyjemnosc sie.nia.opiekowac. Zeby nie bylo ta moja kolezanka jest super osoba. Uprzejma i uczynna. Bron boz nie.podejrzewam jej o "kwasy za plecami'

Gość gość
Lubisz być w centrum uwagi,skoro wiesz jaka ona jest i co jest wobec niej stosowne a co nie tj jaka kwota to po kiego diabła pytasz innych o opinie ja ci nic nie podpowiem,twoja sprawa. Chcesz mieć ciastko i zjeść ciastko.

Gość gość
Jak mi nie podpowiesz to nie udzielaj sie w tym temacie:) Zadalam proste.pytanie. Reszte postow dodaje gwoli wyjasnienia. Na podstawie odpowiedzi przemysle jeszcze raz.sume aby podkac wlasciwa.decyzje:)

Gość gość
:) poprawnie pisać nie potrafisz lub ci się nie chce,a liczysz na podjecie właściwej decyzji...Powodzenia.

Gość gość
Skup sie na swoiqm stylu pisania. A o moja decyzje sie nie.martw:)

Gość gość
skończcie podbijać ten głupi temat,dziewucha ma psa i szukała frajera do opieki,znalazła,a teraz kasy jej żal,bo oczywiście.ona pieniędzy by nie wzięła.Babka ogólnie jest poza kosmosem,oddała psa pod opiekę zupełnie obcej osobie.

Gość gość
150 zł będzie ok i bez żadnych innych komentarzy zresztą zbędnych.

Gość gość
Po co męczyć znajomych i rodzine swoimi zwierzakami a później zastanawiać się w jaki sposób się odwdzięczyć... Ja korzystam zawsze z hoteli dla zwierząt. Do tej pory przepłacałam (ok 50zł za noc) ale znajomy polecił mi stronę przechowaj.pl i znalazłam hotel dla zwierząt za 20zł doba!!! I problem z proszeniem się znajomych czy rodziny odpada całkowicie :)))))

Gość gość
Moim zdaniem mimo wszystko lepiej zostawiać opiekę nad zwierzęciem komuś bardziej doświadczonemu. Ja zostawiłam swojego pieska w hotelu dla zwierząt http://wetfranciszek.pl/ i wcale tak dużo mnie nie kosztowało.

Gość gość
moim zdaniem 100 zł na miesiąc to odpowiednia stawka

Gość malvinka_
Stawka też zależy od tego, na czym polegałaby taka opieka. Czasem jest konieczność zajęcia się psem całą dobę, bo np. właściciel wyjeżdża, a czasem chodzi o samo wyprowadzanie. Ogłoszenia można znaleźć na tej stronie www.kochajidbaj.pl . Za samo wyprowadzanie jest tam stawka np. 15 zł/godz.

Gość Martynaxx
Posiadam psa rasy yorkshire terrier. Jest to rasa piesków, którym dosyć często kołtuni się sierść i przy których wymagana jest odpowiednia pielęgnacja, aby psu nic złego się nie stało. Właśnie dlatego, dobrym wyborem jest skorzystanie z usług dobrego fryzjera.http://1shot.pl/kiedy-wybrac-sie-z-psem-do-fryzjera/