Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania517

Ból po seksie analnym

Polecane posty

Gość gość07
prawdę nie takie rzeczy słyszał pewnie ~!

Gość gośćnowy
Już c****sałem powiesz prawdę. Bo wtedy lekarzowi będzie łatwiej jakąś diagnozę postawić. Przed lekarzem nie możesz się wstydzić.

Gość Maaaaarrrrttttttiiiiniiiiii
nie wiem jak jest u większości ,ale wg mojego X seks analany jest czyms normalnym w każdym związku, wiec chyba nie musisz się wstydzić i mowić że to było wbrew woli Twojej :)

Gość niegrzeczna 37
Ania - nóż się w kieszeni otwiera. on cię po prostu zg****ił. Idź dziewczyno do lekarza, nie wstydź się bo tu chodzi o twoje zdrowie i twoje bezpieczenstwo

Gość niegrzeczna 37
I trzymaj sie. Zmykam spać. Daj znać co dalej. Martwię sie o ciebie

Gość niegrzeczna 37
Ania , jak będziesz chciała pogadać to pisz na niegrzeczna37@o2.pl. Pa!

Gość gość
Ja p*****le, panna, o ile to panna zrobila temat dla jaj a wy sie podniecavie, przeciez to prowo to smiech jak ch*j barany, panna pisze o niby g****ie slowami w syylu, gdybym wiedxiala, ze wejdxie w dupke to bym sie przygotoealaech.......hahaha docisnal i bedzie bil pasrm haha no k***a idiots everywere

Gość gość
ania - od bólu o***tu jeszcze nikt nie umarł , najwyżej się zesrał :D zacznij mu konkretnie obciągać , albo niech cię rżnie w gardło - to może zostawi twój zad w spokoju . A swoją drogą ; to masz dobrego ogiera ;) skoro cię tak porządnie zerżnął - że ci z tyłka zrobił „jesień średniowiecza” :D Też tak traktuje przygodnie spotkane kobiety ;) Ja je rżnę a mężowie niech ciumają rany :D :D

Gość gość
NA pogotowie!

Gość gość
Może przebił ci jelito!

Gość gość
Jak jelito jest uszkodzone to można umrzeć!

Gość gość
na tym razie sie nie skonczy jezeli cos ci uszkodzil to jednak radze do lekarza,jezeli to cos powaznego nie powinien tego znow robic,nie lam sie idz do lekarza

Gość gość
Z tego co tu czytam to gościu Cię zgwałcił. Jeśli facet bierze Cię wbrew Twojej woli na siłę to się nazywa gwałt- nawet jeśli to żekomo Twój partner....

Gość gość
mnie boli o***t kilka dni jak mój facet mnie wyp….y analnie bo on jeszcze na koniec wkłada wibrator mi w tyłek a że jest sporych rozmiarów więc mam mocno rozciągnięty zwieracz , mówię żeby tego nie robił ale nie słucha mówi że go to podnieca ,nie wiem jak go przekonać by przestał tak robić

Gość gość
10.31 Powinien na finał ci stopę wsadzić. D..a jest od sr@nia a nie od ruch@nia.