Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania517

Ból po seksie analnym

Polecane posty

Gość niegrzeczna 37
Martini - pejczyk kup w prezencie powitalnym :P

Gość gośćnowy
Pejczyk to i ja muszę kupić bo ostatnio coś nas naszło.

Gość niegrzeczna 37
i dopiero cie pupa zapiecze ... pewnie kobieta chętnie zrobi z niego użytek, skoro lupisz klapsy :) A ślady lekkich uderzeń też nieźle kręcą

Gość Maaaaarrrrttttttiiiiniiiiii
wyglupilabym się tylko :D ale byłby w szoku. znając go to by nawet tego nie wykorzystał ;< ojj kręci i wcale mi się to nie podoba.

Gość niegrzeczna 37
ania517 - a tak wracając do tematu i tego co piszesz - facet cie zg****ił w d**ę, spuszcza ci wpie*rd*ol bo masz odwagę nie zgodzić się z nim, a ty piszesz, ze porządnych facetów u Ciebie w mieście/miejscowości nie ma - to wiec uważasz go za porządnego? Chyba czegoś nie rozumiem. Można w seksie sobie przylać po tyłku dla podkręcenia atmosfery, i tak samo posiłować się dla tego samego, ale przemoc? Nie ogarniam.

Gość niegrzeczna 37
nie, lara to nie ja, Lara Croft była zdecydowanie ładniejsza ode mnie :P

a ja go ogarniam,ale nie ogarniam Ciebie. Chyba ze trochę nie wiem... ale może on nie wie ze ty tak naprawdę tego nie chce... zachował się jak zwierzę zaspokajając się taki sposób. ALe może powiedz mu tak na spokojnie, nie w łóżku ,że tak to przeżywasz itp.. żeby okazał trochę serca i skoro tak go to jara to niech będzie delikatniejszy... nie wiem sama jacy oni są w życiu normalnym.

gośćnowy niech on mi to zrobi :P sama się nie przypnę :D bo żadna przyjemność

Gość niegrzeczna 37
MArtini - masz rację,. Tym bardziej ze z normalnego, delikatnego analu - mogą obie strony skorzystać. Aj, wnerwiaja mnie takie historie jak ta.

Gość gośćnowy
Maaaaaarrrtttiniiiii a nie przypina cię do łóżka kajdankami. Bo jak nie to my z niegrzeczną możemy cię wirtualnie przypiąć i pejczem wychłostać po tyłku aż c**pręgi zostaną.

niegrzzeczna37 obyś miała racje... że obie strony. bo ja już się z tego nie wywine. tylko czekam tydzień i będę płakała z bólu,ale nie z lania,, a z anala. już mnie uprzedzil, ze nie mam wyjścia. myslalam z chce mnie zlać a nie to :P

Gość niegrzeczna 37
ooo, tym bardziej ze ja wczoraj przypinałam wirtualnie :) I każdy z nas czworga był zadowolony - a najbardziej przypinana :)

Gość ania517
Właśnie gdyby mi powiedział , że ma ochotę na tą dziurkę to bym się tam wcześniej przygotowała. Ja mu nie odmawiam nigdy seksu. chce loda - nie ma problemu, w pupę - ok , ale zawsze o wszystkim rozmawialiśmy, a nie tak jak dzisiaj. Mówilam mu że boli a on że jeszcze troche i skończy.

Gość niegrzeczna 37
e tam, daj spokój :) Zawsze mozesz sobie potem diclofenac zapakować w tyłek i ból przejdzie :) A jak strzeli przy okazji po wypiętyum pośladku, to zapomnisz o bólu (a moze nie będzie? Ja sobie nie przypominam, zeby bolało) i skupisz sie na rozkoszy

haha nie on delikatny :D drzec się potrafi i dużo gadać :P a co do czego to tylko anal mu we łbie, o którym się naczytałam i boje, a osyaynio za dużo powiedziałam. i wiem ze zrobi to choćby tak jak facet autorki postu. hah wirtualnie to ja mogę sobie wyobrazić :D a muszę poczuć te całe pręgi :P

Gość niegrzeczna 37
Martini - jak delikatny, to nie zrobi :)

był do czasu :D bo byłam gotowa zrobić prawie wszystko żeby tylko mi tam nie wszedł :P wcale mi nie grozil, a łaskawie poinformował. i wiem ze to nie żarty. może chcecie mi powiedzieć co ja mam zrobić ? bo się kompletnie nie znam...

Gość niegrzeczna 37
rozluźnić, nasmarować oliwką, wypiąć tyłek i znaleźć rytm :) wspólny. Mozesz jeszcze sie sama popieścić :)

mam tydzień na przygotowanie. raczej wspólny rytm to nie będzie go interesowal. ale dzięki... sam stwierdził ze dopiero wtedy będę posluszna... boze w co ja się wpakowałam.

Gość gość
Niegrzeczna czesto to robisz? To poradz mi jak namowic do tego moja dziewczyne

Gość gośćnowy
Maaaarrrrtiiiniiiii poćwicz przez parę dni palcem do się trochę rozepchasz.

Gość niegrzeczna 37
Gościu - chyba Ci nie pomogę. Bo ja sama zaproponowałam. I chyba lekko zszokowałam, ale spodobało mu się :)

no tak palcem, jak ja jestem jakas nienormalna bo on nie raz probwal to nie dawałam, bo było dla mnie nieprzyjemne za bardzo. wiec co wy mówicie. gość jak to powiedz jak cie odwieźć od tego pomysłu :D

o jakim palcu ty mówisz. on mi nie raz probowal to nie dawałam. i z wielkim problem powstrzymywal się. to jakies nienormalnie ale po nie było mi milo, wręcz źle. jak sobie o tym pomysle to jestem w niezłym bagnie. i tak całą noc...

Gość gość
A tobie jak bylo? Lepiej jak w c**ke?

Gość gość
A tobie jak bylo? Lepiej jak w c**ke?

Gość niegrzeczna 37
ooooo, mnie to rewelacyjnie, jemu też. bo wiesz, jest takie powiedzenie - ... zeby dwoje chciało na raz :) a przy okazji - jak facet kręc****odnieca, rozpala jednym smsem, rozgrzewa dotykiem, liźnięciem po uchu - no to jak ma mi z nim być - tylko dobrze :D

Gość gość
To chcialbym miec taka laske robisz cos czsam na boku

Gość gośćnowy
A gdzie jest autorka tematu? Przestraszyła się?

Gość niegrzeczna 37
czasem na boku robie biżuterie, bo jak siedze ze wszystkimi to strasznie mi dzieciaki przeszkadzają ... wiec musze się na bok usuwać. Poza tym na boku też śpię. Ale to bywa niebezpieczne ;) bo jak sie za bardzo wypnę w stronę wiadomokogo - to potrafi zapiąć mnie od tyłu. I wtedy nie patrzy gdzie, tylko jedzie i jedzie i jedzie ... aż na szczyt