Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeendrA

Kolega z pracy odgrywa sie na mnie prywatnie

Polecane posty

Gość KeendrA

No i stalo sie. Byly miedzy nami nieporozumienia, w koncu klotnie o podejscie do tematu zwiazanego z praca. Ta sama firma, a rozne poglady, choc wczesniej dobrze nam sie wspolpracowalo. Teraz kolega sie na mnie prywatnie odgrywa. Co zrobic w tej sytuacji?

Gość kawa po turecku
rob co uwazasz 🖐️

Gość informatyk_wlkp
w jaki sposob sie odgrywa?

Gość gość
Leci na ciebie ;)

Gość KeendrA
Totalna olewka z jego strony, spotkamy sie przypadkiem na miescie to nawet czesc nie powie, nie odbiera ode mnie tel. po pracy, nie odpisuje na smsy.

Gość gość
po co do niego dzwonisz po pracy? od przyjaciol i znajomych spodziewaj sie "czesc" na miescie a nie od wspolpracownika z ktorym masz konflikt na moje to on sobie pomyslal ze go podrywasz i nawet po pracy dzwonisz i cie splawia

Gość zalosna jestes autorko
Chodzisz do pracy, wiec mniemam, ze nie masz 15 lat. Za to zachowujesz sie jak gowniara. A teraz wyjasnie Ci, dlaczego ten Twoj kolega tak postepuje. Sa to co prawda moje domysly, ale wiekszosc facetow tak robi, zeby splawic kobiete, ktora mu truje cztery litery. Po prostu liczyl, ze Wasza znajomosc przeobrazi sie w romans, a ze nie dostal w konkretnym czasie tego co mu chodzilo po glowie, to znalazl sobie inna do bzykania, a Ciebie zlewa. Tak to trudno wydedukowac? Odpusc i tyle. Malo jest facetow, ktorzy sa sklonni wysluchiwac fanaberii kobiet, pic przy tym kawe z kolezanka z pracy i nie zamoczyc.

Gość gość
w pracy relacje i podejście do płc***owinno odbywać się na zasadach aseksualnych, czysto zawodowe kontakty bez żadnych podtekstów komplikujących zawodowy tryb pracy