Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc swiateczny

KTO MA RACJĘ ONI CZY JA bardzo prosze o odp bo juz sama nie wiem

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co, ja po prostu robię kilka powtórzeń jak mam czas. Tu i tam kilka. Chodzi o systematycznosc, a nie długie sesje ale zrywy.

Gość gosc swiateczny
od jutra zaczynam cwiczyc:)

Gość gość
A im wiecej robisz tym lepiej. Ja na poczatku nawet kilku sekund nie mogłam wytrzymac,teraz lepiej. Spisz sobie plank exercise w przeglądarkę, są obrazki, to ci lepiej poikaze niż moje opisy.

Gość gosc swiateczny
a z ktora czescia kregoslupa masz problem? bo ja z tzw "krzyzem" chociaz gora tez ale duzo mniej.

Gość gość
Mnie zawsze boli z lewej strony, tak na wysokości talii. Mięśnie mam z jednej strony trochę krótsze i lekkie skrzywienie. Nie widać, a boli.

Gość gosc swiateczny
mnie tez na wysokosci talii wiec jest to odcinek ledzwiowy tzw krzyż. tylko ze mnie caly ten odcinek nie tylko z jednej strony. no coz dzieki za porady i zdrowka zycze:)

Gość gość
Trzymaj się kochana.

Gość gość
ech, mnie tez mecza... :( Dlaczego nie mam pracy,kazdy swoje madrosci - jedna ciotka dala d**y kolesiowi co ma kamienice i mial firme, drugą utrzymuje corka... One mi beda mowic. :( Nie powinnam sie tak wyrazac, ale czubka wlasnego nosa nie widza. :( Wiecznie slysze dawaj pieniadze matce (toksycznej), idz do pracy (a ja sie boje...) w wyniku pewnych przezyc mam dosc ludzi, boje sie ich, nie odzywam... pojawiaja sie mysli samobojcze i chyba to w koncu zrobie. :( uwazana jestem za dziwaczke, szeptaja o mnie po katach, smieja sie (nie, nie mam schizofrenii)... nikt mnie nie rozumie, ciagle tylko gadac potrafia. :/ miewalam problemy przy pracy fizycznej, naderwalam sobie miesnie brzucha przy przenoszeniu towaru. :( do tego bol kregoslupa, gdy siedzialam/ stalam w jednej pozycji dluzszy czas...

Gość gość
Widocznie po prostu jesteś wrazliwsza i na wyższym stopniu osobistego rozwoju niż otoczenie. Ja tez się dusilam w tym światku.

Gość gość
nie mozesz pracować ze wzg. na stan zdrowia należy Ci się renta. Nie starasz się o nia?

Gość Gośliczka
Kobieto, zapieprzaj czym prędzej na gimnastykę leczniczą, tę dolegliwość można pokonać, o ile się chce!

Gość Gośliczka
O rentę moze i by się starała, ale doskonale wie, że na tę dolegliwość nie przysługuje, bo to można leczyć. I zostanie takim niedorajdą życiowym w młodym wieku. Ciotki maja rację -pasożyt w rodzinie jest.

Gość emerytka 69 lat
A ja pokonałam swoją niepełnosprawność. W wieku 51 lat byłam wrakiem człowieka, do 12-13 jakoś jeszcze mogłam dreptać, nie chodzić, tylko dreptać szurając nogami. Jak to się stało, że kręgosłup wziął ze mną rozwód tez nieważne - pracowałam nad tym latami. Zaparłam się, 2 razy w tygodniu godzinna gimnastyka [nie tylko na kręgosłup] Pierwszą ulgę poczułam po 2 miesiącach. I tak ćwiczę tyle lat. Poprawa? Śmigam na rowerze po 20- 30 km dziennie, jak pogoda nie pozwala to kijaszki w dłoń i ok. 15 km zrobię.raz w tygodniu pływam ok. 2 godz. sama jestem w szoku, jak sobie zdrowie i kondycje poprawiłam. Kobieto, nie siadaj nigdy w fotelu [krzesło zdrowsze]

Gość gość
Pierdu pierdu, w biurze se kregoslub z*****a:-) nierob francowaty, stare baby dobrze gadają DO ROBOTY! To ja wagony z cementem po 50kg mąką po 60kg rozladowywale na budowie *****em jak murzyn poszlem do lekarza powiedziala ze nic mi niema a jej od pierdzenia w stolek sie kregoslup z***** k***a ide sie wysrac bo sie w****ilem!!

po pierwsze nikt tu nie twierdzi, że zniszczył sobie kręgosłup pracą biurową, trzeba czytać dobrze po drugie kto cię gościu do pracy przyjął bez podstaw bhp? - się nie dziwię, że tak zasuwasz jak murzyn po trzecie - wracając do tematu - te babki co to tak gadają to takie oldskulowe myślenie - mój brat ma 27 lat, pracuje dorywczo to tu to tam, na własne potrzeby mu wystarcza a stara ciotka ostatnio na niego wsiadła, że czemu on się nie weźmie do porządnej roboty, że inni faceci w tym wieku to już domy pobudowali, rodziny pozakładali itp itd - horror MYŚLENIA STARYCH LUDZI NIE ZMIENISZ - mówię z własnego doświadczenia (i z doświadczenia mojego brata)