Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona97

Do jakiego wieku wypada

Polecane posty

Gość zmartwiona97

Niedługo skończe 17 lat i coraz częsciej zastanawiam się co wypada mi jeszcze mieć/robić. Np. Do jakiego wieku wypada mieć długie włosy mam takie do pasa i nie wiem czy nie powinnam ich ściąć albo czy mogę słuchać takiej samej muzyki jak moja 14 letnia siostra ( wokalistka zespołu ma 16 lat) czy mogę jeszcze jeździć na rolkach albo grać na swojej konsoli. I jest jeszcze kwestia ubioru czy zakolanówki są tylko dla młodszych dziewcząt?

Gość gość
generalnie nic nie wypada bo zawsze znajdzie sie ktos kto cie chetnie zj***e wiec a priori mozesz przestac sie przejmowac yum co wypada a co nie 🖐️

Gość pntlt w przelocie
Mam 34 lata moja zona ma 36 . Obydwoje gramy na konsoli . Zona ma dlugie wlosy (tez bym chcial ale niestety natura robi swoje ) i nosi krotkie szorty i zakolanowki . Muzyka jest indywidualna sprawa kazdego z nas , mozesz sluchac nawet Fasolek i nic komu do tego. I jedyne nad czym sie warto zastanawiac co wypada a co nie to nasze zachowania w stosunku do innych ludzi . Czy ich szanujemy czy kogos nie urazimy . Nie ogladaj sie na innych i nie porzucaj tego co lubisz dla innych , a pytanie "czy to wypada?" wyrzuc na smietnik

Gość gość
Dziecko słodkie, ja jestem od Ciebie 13 lat starsza, noszę rude włosy do pasa i mam serdecznie w nosie, co ludzie o tym sądzą. Mnie się podobają, więc noszę. Muzyki słuchaj takiej, jaką lubisz - ja w Twoim wieku słuchałam namiętnie Wagnera, Bacha i Mozarta na zmianę z Beethovenem i miałam gdzieś, co moi rówieśnicy o tym sądzą. Na granie na konsoli nigdy się nie jest za starym, ja często grywam z ojcem jak wpadam do rodziców, bo on sobie lubi pograć w jakiegoś asasynka czy coś w tym stylu, a bliżej mu do 60 niż do 16 :D Co do zakolanówek, jak masz chude, zgrabne nogi - dlaczego masz sobie odmawiać? Zasadniczo nie powinnaś się tak przejmować opinią innych na temat tego co wypada, bo sobie życie zmarnujesz a ludziom i tak nie dogodzisz.

Gość gość
Ty chyba sobie jaja robisz z tym wypada nie wypada. Co cie obchodzi opinia innych? Zacznij myśleć i żyć własnym życiem. Pozdrowienia od dwukrotnie starszej koleżanki z długimi włosami.