Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mancyka1989aa

Kwas migdałowy 50 na przebarwienia i blizny

Polecane posty

Gość mancyka1989aa

Jest najmocniejszy.Postanowiłam sama walczyc z przebarwieniami,u kosmetyczki jeden zabieg to 140 zł . Wczoraj zrobiłam pierwszy zabieg i juz widzę ze przebarwienia pobladły. przedemna jeszcze 14 zabiegów . Mam nadzieje ze uporam się z tym raz na zawsze.

Gość gość
14 zabiegów po 140 zł? a nie myślałaś o robieniu tego w domu? w necie znajdziesz instrukcje i do dzieła

Gość mancyka1989aa
nie zrozumiałas robie to w domu ;)

Gość gość
Gratuluje odwagi , naprawdę ja bym się bała :)

Gość gość
Napisz coś więcej, jakie blizny-rozstępy też?? Gdzie kupić kwas, jak go zrobić i nakładać

Gość mancyka1989aa
kwas jest jednym ze skutecznych a znalazłam go na stronie z kuracjami odmładzającymi ,,maja bardzo dużo ofertę i profesjonalne kosmetyki. Trochę się obawiałam .Trzymałam go na twarzy 10 min i nic się nie wydarzyło złego po mimo dużego stężenia.zapłaciłam za niego 160zł + gratis serum owocowe .Myslę że głupotą jest wydawac pieniadze na kosmetyczki.

Gość mancyka1989aa
u mnie blizny i przebarwienia po trądziku .Mam nadzieje że się spłycą .

Gość mancyka1989aa
u mnie blizny i przebarwienia po trądziku .Mam nadzieje że się spłycą .

Gość gość
Jestescie nienormalne. U mojej kosmetolog placę za zabieg kwasem migdałowym 110 zl, w tym mam dwie maseczki łagodzącą kremową i drugą algową. Wystarczy zrobić 4-6 zabiegów w odstępach co tydzień. Bardzo ważne jest pH kwasu, a nie tylko stężenie. Kwas który mi nakłada ma 40% i pH 1,5. Widziałam te przerażajace instrukcje na youtubie jak samemu zrobić kwas. Zastanówcie się co robicie z własną twarzą. Po kwasie migdałowym nic sie nie łuszczy, prawie nic nie szczypie i nie przeciera się twarzy alkoholem jak w tych chorych filmikach.

Gość gość
Ja robię sama w domu,nie stać mnie ,aby kosmtyczcepłącić150zł za zabieg .co tydzień. I też nic mi się po tym kwasie nie łuszczy-to normalne ?