Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chodzil ktos z was z niewaznym dowodem osobistym i placicliscie to 5 tysiecy

Polecane posty

Gość gość
moja znajoma miala 4 lata nie wazny dowod i dostala 5000 tysiecy zlotych kary. to jest dla mnie nie do pomyslenia ale tak bylo.

Gość gość
pokazywac mozesz prawo jazdy, zgadzam sie. ale jak sie w urzedzie gminy zorientuja ze masz dowód nie wazny to od rau 5000 tysiecy zlotych kary. współczóje

Gość gość
w banku musisz mieć aktualny dowó, bo inaczej zablokują ci wysyłanie przelewów, przynajmniej ja tek miałem :)

Gość gość
no k***a! ja miałam 2 lata nie ważny i poszłam do gminy złożyć wniosek! Babka sie pytała czemu dopiero teraz itd. pomarudziła i przyjeła go. i żadnej kary nie płaciłam . Skąd wymacie taka wyobraźnie?

Gość gość
Boże juz chyba szosty raz ten temat, nudne to się robi.

Gość gość
juz 10 raz pisze ze znajoma miala nie wazmy i jej dali kary 5000 tysiecy zlotych

Gość malinamalinamalina
A ja mam zamiar wrocic do Polski po 13 latach i mam dowod jeszcze taki w postaci ksiazeczki .Musze isc wyrobic do urzedu i co kare dostane? mam podwojne obywatelstwo...

Gość gość
ale z was ciemnoty, ze nie wierzycie, ze mozna zyc bez waznego dowodu, bralam slub ponad rok temu i dopiero pare dni temu zlozylam wniosek o nowy, przez rok mialam dowod z nazwiskiem panienskim i jakos normalnie zylam,kary zadnej nie placilam!!!!

Gość gość
Haha ja też mama podwójne obywatelstwo i dowód nie ważny od 2008. I co, kare mam zapłacić? Nie rozsmieszaj mnie. Po prostu nie wyrobiwe nowego,na nic mi to.

Gość gość
a ja jeszcze mam stary dowód papierowy i ch*j mi kto zrobi nowego nie wyrabiam bo mi na ciul potrzebny

Gość gość
do gosci nad e mna. w taki razie czeka was 5000 tysiecy kary. współczóje

Gość malinamalinamalina
Mam nadzieje,ze jednak nie skoro 13 lat mieszkalam gdzie indziej .mialam przyleciec tylko po to by sobie wyrobic dowod bo tak sie zmienilo prawo.Papierowy byl bezterminowy a wyjechalam i dopiero teraz wroce wiec nie dam sobie zadnej kary wlepic. Conajwyzej bede sie poslugiwac obcym paszportem...

Gość malinamalinamalina
Mam nadzieje,ze jednak nie skoro 13 lat mieszkalam gdzie indziej .mialam przyleciec tylko po to by sobie wyrobic dowod bo tak sie zmienilo prawo.Papierowy byl bezterminowy a wyjechalam i dopiero teraz wroce wiec nie dam sobie zadnej kary wlepic. Conajwyzej bede sie poslugiwac obcym paszportem...

Gość gość
ja przeprowadziłem sie na drugi koniec polski przemeldowałem a dowód wymieniloem po 6 ciu latach bez kar

Gość gość
nie mozna miec niewaznego dowodu bo przelewy nawet na koncie bank blokuje i nie da sie nic zrobic bez waznego dowodu

Gość gość
dokladnie. osoba nad e mna ma racje. jestescie podlymi oszustami jesli piszecie ze macie nie wazne dowody i nie dostaliscie 5000 tysiecy zlotych kary

Gość gość
nie wiedzialam ze w banku blokuja przelewy jak sie ma niewazny

Gość gość
blokuja przelewy

Gość gość
SZOK

Gość gość
szok

Gość gość
Cześć, Szukasz kredytu biznesowe, pożyczki osobiste, domu, kredyt samochodowy, kredyty studenckie, kredyty konsolidacyjne długu, niezabezpieczone pożyczki, venture capital, itp. .. Albo czy odmówiono kredytu przez bank lub finansową konfiguracji jednego lub więcej reasons.You raczej ich rozwiązań kredytowych! Jestem uczciwym człowiekiem, prywatny pożyczkodawca, kredytów dla przedsiębiorstw i osób fizycznych w niskich i przystępnych oprocentowania w wysokości 2%. Zainteresowany? Skontaktuj się z nami w celu leczenia kredytu śledzić przelewu w ciągu 48 godzin. KONTAKT: ozibarandy@hotmail.com Szczegóły aplikacji Nazwa: Data urodzenia: płeć: Stan cywilny: adres: lokalizacja Status: Kod pocztowy: Kraj: Telefon: E-mail: Cel stan kredytu: Kwota kredytu: Czas trwania kredytu: Miesięczny dochód netto. Wróć do mnie jak najszybciej z powyższych informacji uzyskać więcej informacji. Nadzieję usłyszeć od ciebie. Dzięki i Bóg błogosławi was, Panie Oziba Randy