Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mu zaufac

Polecane posty

Gość gość
Rzeczywiście nie jesteś typowa lafirynda. Typowe nie są tak głupie.

Gość magareta
od roku nie widział zony i dotąd nie złożył pozwu ??? eeee

Gość gość
Alez on zyje na dwa fronty! Zyje z toba, i jednoczesnie ma zone. Czego ty wlasciwie nie rozumiesz?

Gość gość
tak teraz nie odwiedza dzieci tylko dzwoni bo musi odbebnic separacje wiec musi miec powody do rozwodu takie ze ustaly jakiekowliek wiezi ze nie utrzymywal kontaktu z nia w czasie separacji

Gość gość
wlasnie nie wiem czy mozna zlozyc pozew rozwodowy w trakcie separacji ustalonej na 2.5 roku a minal juz rok on chce czekac do konca iwtedy to zrobic

Gość gość
HEJ! A może on wierzy w to co ci mówi... Nooo. Wówczas byłby tak głupi jak ty. Wtedy pasowalibyście do siebie jak ulał. W tym twoja nadzieja.

Gość gość
ale nie moze dac mi zadnego papierka jako dowodu jak sie go pytam dlatego mi tu smierdzi

Gość gość
NIE istnieje separacja ustalona na 2,5 roku!

Gość gość
Kobieto, dlaczego dajesz robic siebie w bambuko! Idz do pierwszej lepszej kancelarii prawnej i wypytaj o sprawy zwiazane z separacja. Wtedy bedziesz wiedziec, czy ten facet robi cie w konia czy nie. Ale i tak wiesz, ze cie oklamal. Na co liczysz? Na jego uczciwosc? Nie byl uczciwy kiedys, nie bedzie i potem.

Gość gość
To wszystko niemożliwe. To provo jest. To jakieś badania socjologiczne są. Teraz przeproś doktorantko ;)

Gość gość
dobrze rozumiem

Gość gość
Goowno rozumiesz. Przyjdzie. Złapie cie za cycka. Kupi czekoladki. Powie że nie może widzieć sie z dziećmi bo go oczy bolą. I znów rozstawisz kulasy - i dalej będziesz kochanicą. Ale sprawiedliwość jest na świecie!. Żona ci kiedyś kudły z tego pustego łba powyrywa! A dzieci ślepia wydłubią patyczkami od lizaków!

Gość gość
I to od lizaków, których im ojciec nie kupił!! Bo w tym czasie ciebie doopił...

Gość gość
to to jest kochajace malzenstwo kiedy meza nie ma rok czasu w domu?

Gość gość
Separacji nie ustala się na określony czas, to po pierwsze. Po drugie żaden sąd nie uzna, że pożycie nie ustalo, bo ojciec odwiedza dzieci. Twój partner Cię okłamuje. Zresztą separację ustala sie wyrokiem więc niech Ci go pokarze.

Gość gość
a co z separacja faktyczna? jej nie trzeba wnosic do sadu moze taka ma?

Gość gość
Raczej NIM pokarze ;)

Gość gość
Separacji faktycznej do są do nie wniesie! Bo teraz w sądach są bramki i ochrona!!

Gość gość
*do sądu

Gość gość
facet ja rowni sciemia, a ona to lyka

Gość gość
Lubi to łyka. Inne wypluwają ;)

Gość gość
bo ona sie ciągle łudzi, ze to co jej piszecie to nie prawda, bo jak ona mogłaby go zostawić, autorko czytałaś na temat separacji w necie jak ci ktoś doradził?

Gość gość
tak caly czas przegladam strony internetowe na temat separacji dowiedzialam sie ze separacje okresla sie bezterminowo (czyli te 2.5 roku to sciema) oraz zeo rozwod mozna wniesc w czasie trwania separacji,powiedzial mi ze tak mu prawnik doradzil zeby czekac 2.5 roku bo wtedy szybciej dostanie rozwod bo jakby wniosl o rozwod od razu a nie separacje to rozwod by sie ciagnal latami poniewaz zona sie nie zgadza i go nie dostanie od razu wiec poszedl na separacje, ale i tak mam juz dowody ze klamie nie rzumiem tylko dlaczego ze mna siedzi a nie z zona i dziecmi czemu nie ma z nimi kontaktu

Gość gość
No wlasnie, czemu...Z rodzina nie jest od dawna, a ciebie sciemnia. Wniosek jest chyba prosty.Ciebie traktuje jak kogos na przeczekania, a nie na dalsze wspolne zycie. Bo gdyby chcial z toba juz zawsze byc, to juz dawno zlozylby pozew o rozwod. No pomysl sama

Gość gość
to ile chce jeszcze mnie zwodzic?? mowilam mu ze pragne normalnego zwiazku rodziny niedawno stuknela mi 30tka a on ze mnie nie zrani ze chce ze mna tego samego jak on moze mnie przetrzymywac a potem co wyrzucic jak smiecia?

Gość gość
Powiedz mu żeby pokazał ci wyrok sądowy tej separacji.

Gość gość
Jeśli żona się nie zgadza to on rozwodu nigdy nie dostanie. Bo to on jest winny rozkładu pożycia. A jeśli rozwodu żąda strona winna, a strona niewinna na rozwód się nie zgadza - to rozwód jest niedopuszczalny. I on dobrze o tym wie. A że winnemu też sie roochać chce...... .... no to ściemnia. I roocha cię ;)

Gość gość
On nie może pokazać wyroku, bo ma separację korespondencyjną. BuuuhHAHAHAHA

Gość gość
to nie jest jakies wiezienie ze nigdy nie mozna dostac rozwodu jak ktos sie ozeni pewnie mozna ale widocznie jest winny (cos sie stalo czego mi nie mowi ) i pomyslal ze jak poczeka te 2.5 roku to moze beda sznase na rozwod

Gość gość
"ze nigdy nie mozna dostac rozwodu jak ktos sie ozeni pewnie mozna" Znowu chcesz być mądrzejsza od kur(.), czy tam od jajek??!! A prawo znasz??