Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem lepsza od przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam powodzenie u płc**przeciwnej. Teraz mam męża i trzecie dziecko w drodze. Nie muszę pracować. Nie skończyłam studiów. Mam 27lat. A moja była przyjaciółka męczyła się 6 lat na studiach w Ameryce, wróciła pół roku temu nie ma stałego partnera, dzieci. Czuję się lepsza od niej. Z niej chude dziecko, a ja ma kobiece piękne kształty. Kiedyś ona miała nadwage, a teraz wyglada jak śmierć.

Gość gość
Dwa tygodnie temu pojechałyśmy razem na zakupy. Wydala 700 zł na same ubrania !. Ma torebkę za 600 zł. Poszłyśmy na obiad i ona wpiepszala sałatę, a ja mogłam spokojnie zjeść sobie mięso. Kupiła sobie bielizne- czarna śliska z koronka do tego szlafrok też śliski i po co jej to. Kobieta ubiera się tak dla męża, faceta, a ona nie ma.

Gość gość
7 lat była zagranicą. Kupiła mieszkanie, auto. A ja ma to już od 5lat

Gość gość
U nas w galerii jest bardzo dobra lodziarnia. Byliśmy z mężem tak w zeszłym miesiącu (przechodziliśmy, bo kupowaliśmy prezenty) i spytałam ją z jakimś facetem nawet przystrojony stwierdziła że to przyjaciel.

Gość gość
Fajna musi być

Gość gość
Oczywiście

Gość gość
przynajmniej ona zdobyła to uczciwą cięzką pracą a nie ma d**ą, honor a Ty go nie masz jestes utrzymanką, pasożytem, leniem i krową rozpołodową ona się dorabia i bedzie miała emryturę a Ty nie zdziw się gdy się kiedyś znudzisz,męzus kopnie Cię w d**ę i zostaniesz na lodzie, ciekawe jak bardzo kobiece sa twoje "kształty":) nie ma nic bardziej przyjemnego niż płacenie samemu za swoje przyjemności a nie wyciąganie łapy po kase

Gość gość
A Ty musisz być bardzo zawistną, ograniczoną i płytką babą z wąskimi horyzontami

Gość gość
to powyżej to do autorki

Gość gość
heheheh...no na pewno jesteś lepsza od swojej znajomej- w zarozumialstwie!!!!!!! Chwalic się trzecia ciąza przed 30- tka , to raczej glupota. Nie skjonczyc studiow, wyjść za maz i rodzic dzieci- to szczyt twoich ambicji..pogratulować!!!!:-D

Gość gość
ona po tym 6 latach w Ameryce ma ogromne doświadczenie zawodowe, zna język, bezrobocie jej nie grozi w przeciwieństwie do Ciebie autorko gdy męzuś znajdzie sobie młodszą

Gość gość
Normalny zdrowy facet lubi takie chudzielce tylko uposledzenii umysłowo lubia "kobiece kształty" to jest skrzywienie psychiczne .

Gość gość
W sumie była tam 7 lat, ale jej rodzice, dziadkowie, cala rodzina zapłacilo za jej wyjazd stresem.

Gość gość
Chudzielce ? Miseczka B, wąską talia, a przy jej tali to jej biodra są szerokie, do tego ma wzrost mężczyzny 174 cm i chodzi jeszcze w szpilkach

Gość gość
wzrost mężczyzny 174? to chyba twój mężczyzna to jakiś karzeł, prawdziwi faceci mają grubo ponad 180

Gość gość
Miseczka B to rozmiar prawidłowy i pewnie ma normalne kształty . A Ty "kobiece kształty" pewnie wszystko Ci zwisa , normalny facet lubichude a nie tłuste haha "kbiece kształty "

Gość gość
przynajmniej ma c**ke ciasną nie to co ty po trzech bachorach :D

Gość gość
Ale nie ma faceta ! Nie wiem po co ona kupiła taka bieliznę do spania-krótka, czarna, sliska i do tego krótki szlafrok. Takie rzeczy to dla męża czy faceta się ubiera.

Gość gość
Miałas szczeście i tyle faceci lubia chudsze . A twoja koleżanka ma ładna figurę z tego co piszesz rozmiar B i pewnie ma ładne sxzczupl;e proporcjonallne ciało .

Gość gość
Ona ma tylko jakiegos ,, przyjaciela". Dla mnie to żenada, że nie ma w tym wieku męża.

Gość gość
no to ma przyjaciela, najwyrazniej nie chca sie afiszowac zwiazkiem ale co p****** to jej

Gość gość
Jakim związkiem ? Ja pierwszego chłopaka miałam w podstawówce, a ona ? W liceum ! To zawsze do mnie ustawiały się kolejki

Gość gość
A takie tłusta jestes ? Faceci lubia chude i tu Cie boli ze nigdy nie bedziesz taka szczupła ? Jakbys nie miała kompleksów na jej punkcie nie porównawała bys się z nia .

Gość gość
ludzie, ale dajecie się nabrać.

Gość gość
ale ty jej jednak zazdrościsz wszystkiego, nie? tego że sama do wszystkiego doszła, że ma pieniądze, że nie musi opiekować się bachorami 24h/7, że może wybierać i przebierać w facetach a ty musisz być wierna swojemu nudnemu mężulkowi wmawiaj sobie że byłaś taka atrakcyjna, bo teraz już na pewno nie jesteś, matko-polko

Gość gość
przecież to prowo, czy wy ślepi jesteście?

Gość matti222
Na pewno masz już oklapnięte cycki i skandaliczny celulit no ale nazywasz to kobiecymi kształtami.Pogratulować.A koleżanka nie ma stałego bo codziennie może mieć innego i przebiera,jest koneserką.Ty możesz tylko o tym pomarzyć gamoniu.Mąż pewnie z nadwagą z przyklejoną puszką piwa ogląda mecz a po meczu szybkie dymanie na wersalce bo rano do roboty trzeba wstać.

Gość gość
Autorka brzmi jak zblazowana gimbusiara, która nie wie co zrobić z wolnym czasem. Może wreszcie jakieś spotkanie sam na sam z książką? Na dobry początek proponuję nadrobienie zaległości z elementarzem dla pierwszoklasistów. Masz dwójkę dziec****ewnie któreś z nich chodzi już do szkoły. Serio, szybciutko nadrabiaj zaległości. Nie chcesz chyba by 7-letnie dziecko było mądrzejsze i bystrzejsze od Ciebie? No chyba, że odziedziczyło inteligencję i nabywa podejście do życia po mamusi . :) A tak poza tym idę o zakład, że to prowo. Idiotów nie brakuje, ale bez przesadyzmu.

Gość gość
Mam rozmiar F cycków, a rozmiar nosze 44 więc jak większość kobiet. Ona pracuję po 10 godzin i co ma z tego życia ?