Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kac i Sex

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiamy się ze znajomymi dlaczego faceci na kacu mają taką straszliwą chuć. Jest jakieś racjonalne wyjaśnienie ? Szczerze mówiąc to to pytanie boli nas bardziej niż sam kac :D

Gość gość
bzdura, rano jak na kacu się budzę to mam taki wzwód, że aż czasem boli

Gość gość
gość Zastanawiamy się ze znajomymi dlaczego faceci na kacu mają taką straszliwą chuć. Jest jakieś racjonalne wyjaśnienie ? Szczerze mówiąc to to pytanie boli nas bardziej niż sam kac 👄 SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS jest to chuć tylko w sferze psychiki ale nie czynu !!!!!!🌼

Gość gość
Podobno związane to jest z tym, że facet na kacu tak źle się czuje, iż myśli że zaraz umrze. Więc podświadomie przed śmiercią chce przekazać swoje geny, stąd ochota na seks. Jeden celebryta w tv opowiadał :D

Gość gość
"otóż nie Marianie!" przynajmniej u mnie jest to w sferze i czynu i psychiki, w sumie to nawet bardziej czynu :D

Gość gość
no tak, ale pytanie było dlaczego się chce a nie czy się spuszczę normalnie cz nienormalnie :)

Gość gość
a skąd wiesz, że mam na imię Marian?

Gość gość
nie wiem ;p strzelałem

Gość gość
Ja na kacu nie mam wcale problemu zeby osiagnac orgazm.Co prawda jest on krotszy i mniej intensywny ale zarowno orgazm jak i wytrysk sa.

Gość gość
panowie nie tylko wy tak macie,ja przebudzeniu tak wielka mam ochote ze robie to sama,zdarza sie i trzy razy sobie dogodze,oszalec mozna tak sie chce

Gość gość
@ panowie nie tylko wy tak macie,ja przebudzeniu tak wielka mam ochote ze robie to sama,zdarza sie i trzy razy sobie dogodze,oszalec mozna tak sie chce Mam to samo, jak jestem po dobrej imprezie, to na drugi dzien nie ma opcji bez seksu. Jak udalo sie kogos zapoznac w nocy to igraszki trwaja ile pozwoli ;) Jesli nie ma przedstawicielki plcy pieknej, to jazda samemu. Nawet 5-6 razy przez caly dzien/

Gość gość
Kobiety też mają dziką chuć. Mówi się, że sex to lekarstwo na wszystko ale w przypadku kaca sprawdza się zawsze, niezawodnie, bezkonkurencyjnie. Jeden numerek i 60% kaca za tobą. To musi być podświadoma walka o przetrwanie.

Faktycznie na kacu zawsze tak jest. I po seksie od razu poprawia się samopoczucie. To musi być coś z hormonami, skaczą hormony szczęścia i człowiek od razu czuje się lepiej :)

Gość gość
Zauważyłem już dawno to samo u siebie - jak mam kaca to kuśka stoi lepiej i doznania są większe. Szukałem w Necie jakiejś odpowiedzi, ale nie znalazłem. Może jakich fachowiec chemik to wyjaśni? Musi to być działanie jakiejś substancji chemicznej, produktu ubocznego organizmu po alkoholu. Tylko jaki? Gdyby to ktoś racjonalnie wyjaśnił to może tę substancję można znaleźć gdzieś indziej? Nie trzeba wówczas kaca, aby stał jak drut :)

Gość gośćWakacyjny
Na kacu zwykle nie mamy siły myśleć o przyziemnych problemach życiowych. W głowie mamy jeszcze wczorajszą imprezę i piękne kobiety, które tam były. To wszystko sprzyja pożądaniu seksualnemu mimo nienajlepszej formy fizycznej.

Gość gość
mi na kacu chce się niesamowicie i stoi sam z siebie nawet kilkadziesiąt minut

Gość gość
oj tak

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!