Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa facet po sexie ze mną poszedł spać do córki

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu poznałam faceta, od początku mieliśmy na siebie ochotę...ja wyposzczona i On też...w końcu udało nam się umówić na sex, pojechałam do niego na święta,kochaliśmy się w wigilie a On po sexie poszedł spać do córki(razem z nią w jednym łóżku) córka ma 13 lat.Tłumaczył się tym że nie chce żeby Ona nas rano razem zastała, ale poszedł w ogóle bez słowa.Myślałam że idzie do toalety a On już nie wrócił...myślałam że następna noc będzie lepsza ale w ogóle nic nie było bo córka się bała i musiał z nią spać :/ ale lipa :o myślałam że może coś z tego być...

Gość gość
No i dobrze, poznałaś faceta z dzieckiem, to musisz to zaakceptować!!!

Gość gość
a ty pewnie myślałaś, że rano wy w łóżeczku, a córka puka, mówi dzień dobry, może zrobię kawę. Faceta krępuje twoja obecność przez całą noc.

Gość gość
13 latka śpi z tatą czy tam odwrotnie?To trąca..no właśnie. A już inna inszość obawy ojca:co sobie dziecko pomyśli.Bo akurat 13 latka to nie wie co stary robił całą noc. Ocknij się i zmykaj albo tkwij w tym chorym układzie

Gość gość
Napisane bez ładu i składu.Gubisz się w tym co piszesz! Przestań fantazjować.

Gość gość
całkiem kurturarny gość, przynajmniej potrafi się zachować podczas odwiedzin

Gość gość
ale patologia :o już macie pedofilskie skojarzenia? w normalnej rodzinie nie ma nic złego, jak rodzic śpi nawet z dorastającym dzieckiem. Jak u nas byli goście, czy coś to nieraz się zdarzyło, że nawet w wieku 17 lat spałam z rodzicami

Gość gość
Koleś chce żebym z nim mieszkała, więc w takim razie jak będą nasze noce wyglądać? nie piszę się na to chyba :O poza tym pisał mi na FB że chce żebym z nimi mieszkała ale jak u nich byłam to nawet nie pogadał nie przytulił tylko jakoś tak nijak było :O

Gość gość
Zamieszkała po 2 miesiącach znajomości? I kilku seksach? Prowokacja, nie ma tak głupich kobiet.

Gość gość
tekst jest produktem fagasa o skłonnościach pedofilskich. lecz się koleś bo nic dobrego z ciebie nie wyrośnie

Gość gość
To nie prowo poznałam go dwa miechy temu a po miesiącu już mi pisze żebym z nim zamieszkała.Zdziwiłam się że tak szybko...

Gość gość
może prykasz i dlatego wolał spać gdzie indziej. badałaś się pod kątem jelita drażliwego? przy tym schorzeniu się nawet czasem nie czuje, że się pryka. swoją drogą współczuję, pamiętaj o diecie:(

Gość gość 37
Dla mnie to kompletny Idiotyzm aby spać z 13 letnią córką. Jeśli już to powinien spać na fotelach lub na dywanie. Koce na pewno jakiś ma aby się przykryć. Po drugie 13 letnia córka ma taki wiek że z pewnością wie że jeśli jej Ojciec na całe Święta zaprasza kobietę do swojego domu. To nie tylko po to by spędzić razem te Święta.

Gość gość
No właśnie troszkę się zawiodłam :( tym bardziej, że kupiłam im prezenty a ja nie dostałam nic...już nie o to chodzi tylko o sam gest

Gość gość 37
Kupiłaś prezent dlatego że zostałaś zaproszona. A nie wypada iść z pustymi rękami na takie zaproszenie. Po prostu wiesz że nie wypada przyjść na Święta bez niczego i kupiłaś prezenty. I tu duży plus dla ciebie. Kulturalny facet i godnie postępując też powinien pomyśleć chociaż o drobnym prezencie dla ciebie. Bez względu na to że cię zaprosił do siebie. Natomiast jego zachowanie było najzwyklej nie poprawne. Gdyby myślał poważnie o tobie to z pewnością takiej gafy by nie popełnił. Teraz jak mniemam stracił wartość w twoich oczach!!??

Gość gość
Troszkę stracił, dziwne to wszystko jest od początku

Gość gość 37
No domyślam się że stracił. Teraz tak naprawdę masz twardy orzech do zgryzienia,bo tak naprawdę nie wiesz co o tym sądzić. Prawdy raczej się nie dowiesz a twoje obawy raczej będą zawsze cię prześladować. Może tak być że to nic nie znaczy że spali w jednym łóżku. Ale obawy będą raczej zawsze. Może powinnaś dać mu jeszcze 1 szansę i powiedzieć mu że coś takiego nie powinno się stać.

Gość gość
Ja nawet nie wiem czy my jesteśmy razem, pisał mi na FB jaka jestem wspaniała i w ogóle, co będziemy robić jak się spotkamy, że będzie mnie tulił i takie tam, jak tam byłam to było tylko z pół godziny sexu i nic, nie przytulił mnie nawet tylko włączył tv, ja się do niego przytuliłam a On nic :O w 1 dzień świąt to samo, nawet mnie nie pocałował ani nic, tak jak bym była jego koleżankom :O

Gość gość 37
Czyli jednak On cię tylko wykorzystał a raczej oszukał. Z tego co widzę jesteś kobietą która oprócz seksu lubi dużo ciepła i czułości. A on ci tego najzwyczajniej nie zagwarantował na tym świątecznym spotkaniu. Łudziłaś się pewnie marzeniami że będzie tak jak pisaliście o tym na Facebooku a w rzeczywistości okazało się to tylko marzeniem. Szkoda trochę mi ciebie bo chciałaś aby okazał się On takim jak sobie go wyobrażałaś na waszej rozmowie przed spotkaniem.

Gość gość
Tak dokładnie, za wiele sobie wyobraziłam a On chyba potrzebuje niańki do dziecka, kucharki i sprzątaczki w jednym.Myślałam że jak komuś zależy to okazuje to w taki sposób, że się przytuli, pocałuje, spontanicznie coś zrobi od siebie...a On nawet nie pomyślał żeby mi jakiś drobiazg sprawić,poza tym mieliśmy pogadać w 4 oczy ale się nie dało bo zawsze coś...

Gość gość
fuj, to obrzydliwe, facet zaraz po seksie idzie spać do córki 13nastoletniej, ohyda :o To jakieś chore jest, uciekaj stamtąd

Gość gość
Zdziwiło mnie to bardzo i poczułam duży niesmak

Gość gość 37
No cóż najzwyczajniej trafiłaś na nieodpowiedniego faceta. Ale nie poddawaj się bo nie wszyscy tacy są. Kobiety też podobnie postępują te które wyczują że trafiły kozła ofiarnego. Czas jest też najlepszym lekarzem ludzkiej duszy!! Musisz być dobrej myśli a wszystko z czasem się ułoży. Najważniejsze to wiara w swoje szczęście!!

Gość gość
Wiesz ja się w nim nie zakochałam, pomyślałam że możemy spróbować, ale On od razu po paru gadkach wyskoczył z tym mieszkaniem, ale jak byliśmy w 4 oczy to mi tego nie mówił, tak więc nie wiem czy jestem jego dziewczyną czy nie, bo oficjalnie mi tego nie powiedział...więc tak jakby nie jestem i mogę się spotykać też z innymi...

Gość gość 37
A skat jesteś jeśli mogę wiedzieć Autorko tego postu?? Ja z górnego Śląska.

Gość gość
z małopolski

Gość gość
jakiś zbok

Gość gość 37
W fajnych okolicach mieszkasz. Może w pobliżu Zakopanego?? Lub Nowego Targu??!!

Gość gość
Tak niedaleko w sumie mam, przy samej słowacji