Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba serce mi pęknie

Polecane posty

Gość gość

Facet po 7 latach zwiazku mnie oszukuje, mamy syna. Nie wiem co robic;( Odejśc czy wybaczyć po raz kolejny.

Gość gość
kopnij gnojka w d**e.

Gość gość
kłamstwo, zdrada,kradzież i przemoc sa rzeczami których sie nie wybacza. więc chyba juz wiesz co robic...

Gość gość
no własnie to nie takie proste bo mamy dziecko:( serce mi peknie bo go kocham ale rozum mówi żeby wiac

Gość gość 37
Jeśli oszukuje cię po raz kolejny to nie ma szan być z kimś takim. Czasem w życiu może przytrafić się jakieś załamanie czy chwilowy brak uczuć i raz to jeszcze można wybaczyć. No ale jeśli się to przytrafia 2 i 3 raz to z takiej mąki chleba już nie będzie.

Gość gość
zdradza cie ?

Gość gość
a co ma dziecko do tego? lepiej dziecku bedzie jak sie na wasz syf napatrzy? pfff

Gość gość
chyba nie, pisze z dziewczynami po nocach. Obiecywał kilka razy ze skonczy to ale okazało sie ze założył drugi telefon o którym nie wiedziałam. Teraz przeprasza po raz setny.

Gość gość
przy dziecku sie nie kłocimy, jest malutkie. Jest dobrym ojcem.

Gość gość
Chciałabym abyście sie postawiły w mojej sytuacji, chodzi o faceta którego bardzo kocham ale nie potrafie ocenic sytuacji obiektywnie.

Gość gość 37
Nie jedna kobieta miała podobną sytuację i rozstała się z taką sytuacją. Wiele z nich znalazło sobie odpowiedniego partnera z którym już nie ma tych problemów. Mam nadziej że i tobie się taki ktoś trafi.

Gość gość
czuje ze powinnam odejsc ale to taka trudna decyzja. Chyba serce mi pęknie , ja go tak bardzo kocham, wątpie żebym umiała jeszcze kogos tak pokochac.

Gość gość 37
To popatrz może z innej strony. Ty go jak piszesz kochasz i na to też wygląda. Lecz on ciebie raczej nie kocha skoro sypia z innymi kobietami. Czy chcesz być zabawką w jego rękach. Zabawką która się najczęściej bawi bo ta zabawka tak po prawdzie gotuje mu sprząta obiera i jeszcze zaspakaja jego potrzeby łóżkowe. A ta druga czyli kochanka jest najczęściej od prezentów i przyjemności. Czy ten obecny partner z którym jesteś obecnie daje c***otrzebę ciepła i bezpieczeństawa.

Gość gość
ja p*****le...pognałabym gnoja, jeszcze kopa w d**e by dostał na rozped

Gość gość
tylko ze on raczej nie sypia z innymi. Teraz zaczeła sie lawina przeprosin, ehh byle bym nie wymiekła

Gość gość
Twierdzi ze mnie kocha i chce ze mna byc ale go ograniczam i dlatego pisał ale czemu kłamał nie potrafi wytłumaczyc. To przegięcie żeby założyć drugi telefon. Chyba zwariuje.