Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka przy wszystkich na Wigilii powiedziała że mój narzeczony bardziej

Polecane posty

Gość gość

pasuje do mojej siostry, a ten głupek nawet nie zaprzeczył, popsuli mi całe święta, z wściekłością rzuciłam w niego perfumą, którą od niego dostałam i od Wigilii nie chce go widzieć, a siostra to wredna żmija bo teraz się ironicznie śmieje jak mnie widzi

Gość gość
olej tych popaprańców a mamuśce podziękuj za te chamskie zachowanie i niech spada. powiedz jej ze inna kobieta taka inteligentniejsza i atrakcyjniejsza pasowałaby do twojego ojca, że z taka kobietą go widzisz a nie z taka prostaczką jak ona.

Gość gość
czym rzuciłaś? perfumą? hehe :D

Gość gość
ona rzuca tą perfumą od wigilli

Gość gość
znowu ty z tą perfumą??? najpierw napisałaś ze wylałaś perfume na dywan żeby rodzicow wkurzyć,potem że siostra dostała lepszą PERFUMĘ od ciebie...WEŹ JUŻ K***A SKOŃCZ pisze sie PERFUM NIE PERFUMA!!!!!!! w*********j z cafe i kup sobie słownik!!!!!!!!!!

Gość gość
siostra owszem jest ładniejsza, ale to jeszcze nic nie znaczy, perfuma owszem była moją wymarzoną perfumą, ale za takie zachowanie nie chce jej,

Gość gość
nigdy w życiu nie byłam tak upokorzona, perfume niech sobie weźmie, wydał na nią pół pensji, ale niech da mojej siostrze, mam to gdzieś, do matki też się nie odzywam

Gość gość
po prostu nie odpiujcie tej pier*******ej lasce i tyle, po co sie przejmowac jej durnym prowo, biedne dziecko sie nudzi...