Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościara

On chyba mnie nie chce

Polecane posty

Gość gościara

Około miesiąca temu poznałam faceta. Miły, przystojny, ułozony. Spędziliśmy razem cały wieczór, ale następnego dnia kontakt sę urwał. Przypadkiem spotkałam go wczoraj na imprezie ze znajomymi, tłumaczył się, że "zepsuł mu się telefon" i stracił wszystkie kontakty. przetańczyliśmy całą noc, po czym on nadal się nie odzywa. WIEM, że nie jest mną zainteresowany, ale proszę Was o zimny prysznic. Może to pozwoli mi wybić go sobie z głowy ostatczznie :)

Gość Kinky skot i biper
A co Ci opowiadał o sobie ?

Gość gościara
On jest dobrym znajomym mojego kumpla. Poznaliśmy się i wydawałoby się, że zaiskrzyło, ale on się wcale nie odzywa. Napisałam do niego tylko "co slychać" po czym otrzymałam parę smsow po kilku godzinach. A co opowiadał... nic konkretnego. Trochę podstawowych informacji o sobie. Trochę głupiego słodzenia jak to faceci, duzo by opowiadać.

Gość gość
Słuchaj jak facetowi zależy to od razu się odzywa, ja spotykałam naprawdę wielu facetów i tylko dwóch odezwało się od razu nie bacząc na jakieś głupie regułki i tylko z tych 2 coś było, nie trać czasu i nerwów na tego ;)

Gość gościara
no właśnie wiem o tym, ale ciągle się łudzę. Jestem nawet pewna, że mu nie zależy. Ale cóż. Jego strata. Jak nie ten, może następny :)

Gość gościara
Ale mimo wszystko prosiłabym o drastyczniejsze rady :)

Gość gość
ale przecież on ci nie dał żadnych powodów,żebyś myślała,że coś z tego będzie . Tańczyliście, było miło i się skończyło. Nie narzucaj się smsami.

Gość gość
nie wiem jakie drastyczne przykłady chcesz ale myślę,że jak będziesz się w to angażować to tylko na tym stracisz rób co chcesz 🖐️

Gość gościara
Dał mi jakieś powody, niestety... i tu mamy problem. jeszcze się nie zaangażowałam, ale jest to pierwszys facet ktorego poznałam od n miesięcy, który "wydawał się być" warte uwagi.

Gość gość
bede lepsi, uszy do gory :D

Gość gość
też miałam podobną sytuację. Nie jedną. doszłam do wniosku, że nie warto szukać Tego Jedynego. On Nie istnieje :)

Gość gość
Gdyby facetowi zależało, robiłby WSZYSTKOO żeby zdobyć swoją wybrankę.

Gość rozwódkaaaa
pewnie znowu zgubił telefon hahaha jest taki miły i ułożony, że potrafi tylko przytakiwać.... a tymczasem myśli zupełnie co innego. odpuść go sobie, facet, któremu zależy zawsze znajdzie kontakt, a nie ma nic gorszego nic narzucająca się dziewczyna, ktora w razie potrzeby jest na gwizdnięcie.

Gość możliweczynie
haha trochę szacunku do własnej osoby. Pierwsza zasada związków (a w zasadzie początku związków) mówi, "NIGDY NIE UMÓWIĘ SIĘ Z FACETEM, KTÓRY KAŻE MI CZEKAĆ NA TELEFON OD SIEBIE"

Gość gość
to prawda, jakby facetowi zalezalo to sam by znalazl sposob zey sie z toba skontaktowac. widocznie milo spedzil z toba czas i tyle. moze po prostu ie szuka kogos zeby sie zaangazowac.

Gość gościara
macie rację. Daję sobie spokój. Jeżeli facet nie odpisuje na sms przez ponad 5 godzin ccoś musi być nie tak ;)

Gość gość
masz rację dziewczyno. Jesteś wspaniała i zasługujesz na kogoś, dla kogo będziesz najwazniejsza i kto zawsze znajdzie dla ciebie czas :)