Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam nauczycielke w barze jak piła piwo

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu wybrałam sie z kolezanką do baru i w pewnej chwili zauwazyłam że moja nauczycielka z polskiego siedzi z jakimiś innymi osobami i pije piwo i było widąc że jest troszke pijana i w pewnej chwili powiedziała głośno "A CHU)J Z TYM" roześmiana słyszałam wyraźnie. Czy nauczycielowi przystoi sie tak zachowywać? :-o

Gość jaśminia
to nie wiesz że jest taka powieść Bolesława Prusa pt. A CH*J Z TYM

Gość gość
=mogłaś jej zrobić fotę i wrzucić na szkolnego fejsa :D

Gość gość
Nauczyciel to też człowiek? Ma prawo wyjść ze znajomymi i napić się piwa. To takie dziwne? Myślę, że gdyby Twoja nauczycielka widziała, że w pobliżu znajduje się jej uczennica nie używałaby wulgaryzmów... Ale co za każdym razem jak wychozi to miasta to ma się rozglądać czy oby w pobliżu nie ma rozwydrzonych bachorów które uczy?

Gość gość
18:06 święta racja

Gość gość
wielka mi rzecz napiła się piwa i przeklęła.

Gość PraweaTywea
No i co w zwiazku z tym? A nauczycielka to wedlug ciebie zakonnica? :D Jej sprawa co roib w wolnym czasie.

Gość gość
Mogła nawet tańczyć na stole. : p I Ch***J Ci do tego. : p

Gość gość
No to teraz jeszcze musisz podpatrzeć jak się ***** i ciągnie pałkę :P

Gość gość
sama jestem nauczycielka i pije i imprezuje jak kazdy inny. Zabawne ile emocji wywoluje pijany belfer :):):)

Gość gość
skoro nie pokazujecie żadnych wartości swoich zachowaniem to nie dziwię się,że już nie szanują nauczycieli jak dawniej :)

Gość gość
A ja uważam, że nauczyciela w każdym momencie obowiązuje jakaś etykieta. Wiadomo, że może wyjść, napić się piwa, przekląć, ale mimo to powinien mieć klasę. Bo potem wychodzą takie sytuacje, że uczniowie się nabijają z nauczycielki, że włóczy się z jakimiś łachmytami i automatycznie traci (jeśli w ogóle ma) szacunek i autorytet.

Gość gość
A ja uważam, że nauczyciela w każdym momencie obowiązuje jakaś etykieta. Wiadomo, że może wyjść, napić się piwa, przekląć, ale mimo to powinien mieć klasę. Bo potem wychodzą takie sytuacje, że uczniowie się nabijają z nauczycielki, że włóczy się z jakimiś łachmytami i automatycznie traci (jeśli w ogóle ma) szacunek i autorytet. xxxx dodam, że sama jestem nauczycielem i nie pozwoliłabym sobie na takie zachowanie

Gość gość
nauczyciel poza szkoła jest zwyklym czlowiekiem i ma prawo wypic sobie piwo w barze i przeklnac

Gość gość
18;50 ma racje,nauczyciel w pracy a prywatnie ,musicie sie tego nauczyc dzieciaki,kazdy ma prawo do bycia soba po godzinach

Gość gość
Mam 39lat,moja mama byla nauczycielka i w zwiazku z tym wielu wujkow i cioc,ktorzy przyjaznili sie z rodzicami,pracowalo wlasnie w tym zawodzie.Nie wiem,nie potrafie wytlumaczyc,skad dawniej bral sie szacunek uczniow do nauczycieli,z czego wynikal,ale wiem jedno..Nigdy nie byli swieci,byli normalnymi ludzmi,z normalnym zyciem i slabosciami.Uczniowie nie widywali ich podpitych moze dlatego,ze nie do pomyslenia bylo,by nastolatek bujal sie po knajpach.Ktos tam pisze,ze nie szanuje sie juz nauczycieli tak jak dawniej,bo nie pokazuja zadnych wartosci.Nie zgodze sie z tym.Gdy chodzilam do LO,nauczyciel matmy i nauczyciel wf notorycznie pochlewali po katach podczas ostatnich lekcji dnia.Nie wnikam w to,ze dyrekcja nie reagowala,nie o tym mowa.Wiedzieli wszyscy.Ale niezaleznie od tego KAZDY nauczyciel byl dla nas kims.Nikt nie uczyl nas szacunku,to bylo norma.Nauczyciel szedl korytarzem,uczniowie stawali na bacznosc.Za pazury pomalowane bezbarwnym lakierem fruwalam z klasy z predkoscia swiatla.Za podmalowane oczy podobnie.Nikt nie smial odszczekiwac,stawiac sie.Czlowiek czul respekt i nie bylo nawet mowy,by komentowac zycie prywatne nauczycieli.Teraz mlodziez zachowuje sie jak bydlo,ale na okraglo wini sie nauczycieli.Slysze na ulicy teksty gimnazjalistow,licealistow,uszy wiedna.Oni powoli nie maja szacunku do nikogo i niczego,a z wartosci kpia.Kogo ja winie?Raczej co..Postep,technike,nowoczesnosc..Maja doslownie wszystko w zasiegu reki,internet i tv epatuja seksem,wulgaryzmami,totalnym upadkiem.Obawiam sie,ze dla przyszlych pokolen nie ma juz ratunku.To rownia pochyla..A nauczyciele boja sie otworzyc gebe,zeby w nia czasem nie dostac.

Gość gość
jacy uczniowie tacy nauczyciele....jacy nauczyciele tacy uczniowie

Gość gość
dzisiejsi nauczyciele to dz=iwki i ochlapusy. jak takich szanować?

Gość gość
ja swoją nauczycielke od wfu widziałam pod prysznicem nago ale to było jakieś 15 lat temu

Gość gość
robisz za materac?

Gość gość
uczniowie to w większości nadpobudliwi , z ADHD czy czyms podobnym, furiac****ogrzani, rozpieszczone rozwydrzone panny i TAKICH by trzeba nauczycieli żeby ic****arzmili

Gość gość
a Ty co robiłaś gówniaro w barze? Jesteś mlodsza od nauczycielki, więc to TOBIE nie przystoi pić piwa w barze, a nie dorosłej kobiecie. Masz w ogóle skończone 18 lat?