Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przed sexem

Polecane posty

Gość gość

Czy kąpiecie się przed sexem i ( jeśli partner się w was spuszcza ) to po też się kąpiecie ?

Gość gość
po lepiej

Gość gość
do mnie facet jak przychodzi to musi byc juz wykapany,a po seksie idziemy do wanny razem, a ja dodatkowo w wannie mu jeszcze masuje ,a jak sie zdarzy ze mu stanie to lodzika robie i koniec zabawy

Gość Karmelkaa1
Najlepiej jest i przed i po :) ja mam czasem tak, że mój chłopak mnie zaskoczy i zostaje mi tylko kąpiel po :)

Gość gość
przed i po

Gość gość
czy miałyście faceta, który miał orgazm suchy i Was też zadowolił? W takim przypadku kąpiel jest zbędna, bo nie ma spermy, prawda?

Gość gość
ponoć wyższa szkoła jazdy czyli seks tantryczny jest bezspermowy. Czy coś wiecie na ten temat?

Gość Karmelkaa1
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość ogr77
Jak się dobrze podymacie kilka godzin to po już nie będzie wam się chciało kapać.

Gość gość
Biorę prysznic przed, a po nie. Mój facet używa gumki, więc śluz jest tylko mój. Po seksie lubię sobie poleżeć, przespać się. Jest tak intensywnie, że zawsze się zmęczę i nie mam ochoty wstawać i się myć.

Gość marteena
przed koniecznie, po też ale zawsze razem z moim misiem, albo wspólny prysznic , albo kąpiel...