Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie imprezowac i tyle a juz po 18 mam

Polecane posty

Gość gość

bede sam nonic bede musiał faktycznie do burdelu chodzic niewidzę inego wyjścia .

Gość Karo95
Nie każdy musi lubić imprezować ,ja czasami wolałabym nie lubić :) Ale czemu masz od razu chodzić po bu**delach ? Dziewczynę można spotkać w różnych miejscach , nie tylko na imprezię. A jeśli chodzi Ci tylko o se ks , to może rzeczywiście idz do tego bu**delu...

Gość gość
nie niemusze znia spac chce miec skim pogadac niemusi byc moja znajoma nawet skoro ma peroblem

Gość Karo95
Znajomych poznaje się nie tylko na imprezię.. na pewno chodzic do szkoły/na studia/do pracy - tam są ludzie , więc może z kimś się dogadasz ;) Ja jestem otwartą osobą otwarta na nowe znajomości , poznaje ludzi no nie wiem np. w parku ktoś się o cos pyta itd. ,na ulicy , w centrum , przez znajomych , na imprezach tez , no ludzie są wszędzie więc.. wcale nie trzeba iść na domówkę albo do klubu , rozumiem że w stanie trzeźwości trudniej jest się z kims zapoznać , ale tez można :) Ja np. ostatnio bylam w Wawie z kolezanką na jednodniowy wypad , szukalysmy jakiegoś miejsca gdzie można zjeść i się napić piwa , zapytałam jakiegoś przechodnia , i okazał się fajnym gościem z którym mam teraz kontakt :)

Gość gość
ale tu nie wawa tylko wieś .