Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o sprawy kobiece proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że mam 20 lat i 6 dni temu pojawiły się u mnie ślady krwi w śluzie (ilość minimalna: 2-3 krople krwi rozrzedzone przez wydzielinę). Jako, że był to dzień po planowanej owulacji, to specjalnie się tym nie przejęłam (choć nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło), w każdym bądź razie zignorowałam to, zrzucając to na bark nieprzewidywalnego losu kobiety i sekretów jej ciała. Aczkolwiek przed chwilą wystąpiła identyczna sytuacja. Problem w tym, że teraz nie wiem o co chodzi. Przecież to nie jest 2 owulacja w jednym cyklu, miesiączka to zdecydowanie też nie jest (1,5 tyg za wcześnie, kompletnie inny wygląd wydzieliny i brak jakichkolwiek objawów przed- czy w trakcie- miesiączkowych). Poza tym- z powodzeniem wesoło sobie miesiączkuję od 8 lat i zawsze wszystko było wyjątkowo terminowo i żadna krew pomiędzy miesiączkami się nie pojawiała. Któraś z Was wie, o co może chodzić? I gdzie znajdę jakiegoś ginekologa "na poziomie" w Warszawie, który mnie przyjmie na cito po Nowym Roku? Za każdą pomoc będę wyjątkowo wdzięczna. :)

Gość gość
Może być druga owulacja, z drugiego jajnika. Ja myślę, że nic złego się w tej chwili nie dzieje, ale jak cię to niepokoi, to idź do lekarza.